Ολυμπιακός: Ψάχνει διπλό στο Κάουνας παρά τις απουσίες

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Κάουνας από τη Ζάλγκιρις (20:00) και θέλει το διπλό για να συνεχίσει τη μάχη του για την 4άδα

Επιστροφή στις υποχρεώσεις του στη Euroleague ο Ολυμπιακός που αφήνει πίσω την κατάκτηση του ελληνικού Κυπέλλου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ένα αρκετά απαιτητικό ματς στο Κάουνας κόντρα στη Ζάλγκιρις για την 27η αγωνιστική της EuroLeague (20:00).

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στο Κάουνας χωρίς Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου Λονγκ. Τρεις σημαντικές απουσίες για την περιφέρεια τους. Eκτός παραμένει και ο Μιλουτίνοφ στη θέση του σέντερ.

Ο Αϊζάια Κάνααν παραδέχθηκε πως δεν θα είναι εύκολο το ματς κόντρα στους Λιθουανούς, ενώ ο Μπαρτζώκας τόνισε πως η αδρεναλίνη «έτρεχε από τα αυτιά» της ομάδας του με τόσα πολλά παιχνίδια.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τόνισε πως «αν τον ρωτούσαν ποια ομάδα θα πάρει την EuroLeague θα έλεγε ο Ολυμπιακός».

Εκτός παραμένει ο Γκεντράιτις για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπιρούτις.

O Oλυμπιακός είναι πέμπτος σε μπλοκ με 2.7 ανά ματς, τρίτος σε ασίστ με 19.5, ενώ από την πλευρά της η Ζάλγκιρις είναι ψηλά στην κατηγορία των εύστοχων τριπόντων με 9.9 ανά παιχνίδι και θα πρέπει να προσεχθεί.

Το πρόγραμμα

19:45 Φενέρ-Μπασκόνια
20:00 Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός
21:00 Βιλερμπάν-Αρμάνι
21:30 Μπάγερν-Ερυθρός Αστέρας
21:30 Μπαρτσελόνα-Μονακό

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr