Μπαρτσελόνα: Μέσι, Κρόιφ και άλλοι θρύλοι του συλλόγου θα «χαρίσουν» τα ονόματά τους στις θύρες του νέου «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα: Μέσι, Κρόιφ και άλλοι θρύλοι του συλλόγου θα «χαρίσουν» τα ονόματά τους στις θύρες του νέου «Καμπ Νου»

Οι εργασίες για την ανακατασκευή του «Καμπ Νου» συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και οι «μπλαουγκράνα» ενημέρωσε ότι στο νέο της γήπεδο θα υπάρχει η... σφραγίδα των πιο σημαντικών παικτών και προπονητών στην ιστορία του συλλόγου

28293416
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μη διανύει και την καλύτερή της περίοδο, ωστόσο αν υπάρχει κάτι που σίγουρα γεμίζει με αισιοδοξία τους φίλους της για την επόμενη ημέρα, τότε αυτό είναι σίγουρα το νέο «Καμπ Νου» που... έρχεται.

Το εμβληματικό στάδιο των Μπλαουγκράνα βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης και επί της ουσίας χτίζεται από την αρχή, ενώ αναμένεται να είναι εντελώς έτοιμο το 2026. Μάλιστα, ήδη ο σύλλογος έχει αρχίσει να σχεδιάζει και ορισμένες λεπτομέρειες του νέου γηπέδου.

Όπως μετέδωσε η Sport, η Μπάρτσα θέλει να «χαρίσει» στις θύρες του νέου «Καμπ Νου» τα ονόματα των θρύλων της ιστορίας της, ανάλογα με το νούμερο της φανέλας τους. Αυτή τη στιγμή, δείχνει δεδομένο για παράδειγμα πως η Θύρα 10 θα πάρει το όνομα του Λιονέλ Μέσι, ενώ η 14 αυτό του Γιόχαν Κρόιφ.

Οι Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ, Πικέ και Μπουσκέτς διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στις θύρες του γηπέδου. Το ίδιο ισχύει και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον Στόιτσκοφ, τον Ενρίκε, τον Ράικαρντ αλλά και τον Λάζλο Κουμπάλα, που επίσης θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες της μπλαουγκράνα ιστορίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο παλαιοχριστιανός - «Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ήταν το βουνό»

Χειραψία και φιλί Κασσελάκη με Γεροβασίλη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ - Δείτε φωτογραφίες


Βίντεο: Επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη στην Θεσσαλονίκη - Βροχή από πέτρες και μολότοφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης