Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου έχασε από 17χρονη τον τίτλο στη Γερμανία, αλλά ονειρεύεται τους Ολυμπιακούς

Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου έχασε από 17χρονη τον τίτλο στη Γερμανία, αλλά ονειρεύεται τους Ολυμπιακούς

Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια του στίβου έχασε τη μάχη στα 400μ αλλά κέρδισε στις σκυτάλες στο πρωτάθλημα Γερμανίας

sminti
Η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που το 2017 «ονομάστηκε» από περιοδικό της Αυστραλίας ως η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο, όλος ο πλανήτης ανακάλυψε την ομορφιά της Αλίσα Σμιντ και σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με τις επιδόσεις της στα κουλουάρ. 

Η 25χρονη Γερμανίδα που ταξίδεψε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως αναπληρωματική αλλά δεν αγωνίστηκε συνεχίζει να δίνει μάχες για να πετύχει την μεγάλη διάκριση.

Κλείσιμο


Εκτός κουλουάρ κερδίζει πολλά χρήματα από τις συνεργασίες με οίκους μόδας και φυσικά από τα social media όπου μόνο στο Instagram έχει 5 εκατ. followers (και 2 εκατ. στο Tik Tok).

Η Αλίσα Σμιντ ονειρεύεται να είναι το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμη.

Πρόσφατα συμμετείχε στο πρωτάθλημα (κλειστού στίβου) της Γερμανίας που διεξήχθη στη Λειψία και ολοκλήρωσε με απολογισμό ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. 

Στα 400μ έδωσε μεγάλη μάχη έως το τέλος αλλά έχασε την κούρα από την 17χρονη Γιοχάνα Μάρτιν, που είναι το ανερχόμενο αστέρι της Γερμανίας, αλλά στα 4X400μ πήρε το χρυσό ως μέλος της SSC Berlin. 

Η όμορφη Γερμανίδα έχει μπροστά της το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και άλλους σημαντικούς αγώνες και θα παλέψει έως το τέλος για να είναι στο «Παρίσι 2024».

Η κοπέλα στο παρελθόν είχε εργαστεί ως γυμνάστρια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου είχε νικήσει και σε κούρσα τον Χούμελς ενώ αν και προσκάλεσε τον Χάαλαντ να παραβγούν στο τρέξιμο εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της. 

Η Αλίσα Σμιντ αποκάλυψε πρόσφατα ότι εισπράτει 700 ευρώ το μήνα από την ομάδα της στον στίβο και την ομοσπονδία της Γερμανίας. 


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και οι δύο, είπε ο σύντροφός της

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θέτει εκτός Εκκλησίας τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών


ΕΟΔΥ: 21 νεκροί από κορωνοϊό και 4 από γρίπη την τελευταία βδομάδα - Μείωση στους θανάτους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης