Το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - Δείτε βίντεο

Το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - Δείτε βίντεο

Μόλις 2 δευτερόλεπτά και 31 εκατοστά από το σφύριγμα του διαιτητή χρειάστηκε ο Ράιαν Χολ της Κρόιντον για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Κοκφόστερς

skysports-football-non-league_6461358
Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο και σερφάρει στο διαδίκτυο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο μπορεί να βρει απίστευτα βίντεο από αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Βίντεο με γκολ που θα ζήλευαν τα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου πρωταθλήματος, με φάσεις που προκαλούν ατελείωτο γέλιο, με στιγμές μοναδικές.

Και μια τέτοια στιγμή προέκυψε το περασμένο Σάββατο (17/2) στον ημιτελικό του London Senior Trophy (μια διοργάνωση της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαίρου Λονδίνου) η Κρόιντον Φιρστ αντιμετώπισε την Κοκφόστερς Ριζέρβς με το τελικό σκορ να είναι 3-0 για τη γηπεδούχο ομάδα, ωστόσο η είδηση δεν είναι η νίκη ούτε η πρόκριση της στον τελικό.

Αλλά το γεγονός ότι το πρώτο γκολ της αναμέτρησης διεκδικεί πλέον με σοβαρές αξιώσεις μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αλλά και στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ως το πιο γρήγορο που σημειώθηκε ποτέ.

Κλείσιμο
Σκόρερ ο 36χρονος Ράιαν Χολ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κρίσταλ Πάλας, βρέθηκε κάποια στιγμή στη Λιντς αλλά ποτέ δεν έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα στην καριέρα του, συνεχίζοντας τα τελευταία χρόνια στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο Χολ με το που έγινε η σέντρα κι έχοντας δει από πιο πριν τον αντίπαλο τερματοφύλακα να είναι αρκετά μακριά από την εστία του χωρίς δεύτερη σκέψη σούταρε με τη μία και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κοκφόστερς!


Κι όλα τα λεφτά βέβαια είναι οι αντιδράσεις των συμπαικτών του, αλλά και του βοηθού προπονητή της ομάδας του ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί...

Ειδήσεις σήμερα:

Κρίσιμο 48ωρο για τον Μανώλη Μαυρομάτη και τη σύζυγό του - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα - Οι δρόμοι που θα κλείσουν, δείτε χάρτη


Όταν ο Aδωνις διόρισε τον πατέρα του Πάνου Βλάχου διοικητή στο νοσοκομείο Αγρινίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης