Bundesliga: Οι καθολικές διαμαρτυρίες των οπαδών, οδηγούν σε δεύτερες σκέψεις για την είσοδο ιδιωτικών επενδύσεων

Bundesliga: Οι καθολικές διαμαρτυρίες των οπαδών, οδηγούν σε δεύτερες σκέψεις για την είσοδο ιδιωτικών επενδύσεων

Ενωμένοι σα μια γροθιά κόντρα οι οπαδοί όλων των γερμανικών ομάδων είναι έτοιμοι να ανατρέψουν με τις αντιδράσεις τους τα πλάνα της Λίγκας για την είσοδο μεγαλοεπενδυτών στους συλλόγους

28303396
Ιπτάμενα μπαλάκια τένις και σοκολατένια νομίσματα, τηλεκατευθυνόμενα αμάξια στο χορτάρι, προσωρινές διακοπές και αμέτρητα λεπτά καθυστερήσεων. Ο τελευταίος καιρός στην ποδοσφαιρική Γερμανία είναι γεμάτος από μη κανονικά περιστατικά που όμως αντιτίθενται στην ξένη κανονικότητα που επιχειρείται να επιβληθεί στην Bundesliga και τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Στη χώρα του περίφημου κανόνα 50+1, εκεί όπου κανένας ιδιώτης δεν μπορεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο καμίας ομάδας, εκεί όπου οι οπαδοί κάνουν κουμάντο στους αγαπημένους τους συλλόγους, τα... ύποπτα σχέδια της Ομοσπονδίας και των ομάδων και το «πράσινο φως» στις ιδιωτικές επενδύσεις, έσκασαν σαν κεραυνός και προανήγγειλαν σεισμικές - αρνητικές - αλλαγές πριν λίγο καιρό.

Η οργανωμένη δράση των οπαδών πάντως, η «παράνοια» - δίχως κινδύνους ή βία - και οι επίμονες διαμαρτυρίες τους φαίνεται πως σιγά σιγά πιάνουν τόπο. Όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, στην DFL πλέον έχουν φυτευτεί για τα καλά σπόροι δεύτερων σκέψεων για αυτές τις αλλαγές και σύντομα θα υπάρξει νέα ψηφοφορία επί του ζητήματος.

«Εάν υπάρξει μια νέα πρόταση στη γενική συνέλευση για τη διεξαγωγή καινούριας ψηφοφορίας στο συγκεκριμένο θέμα, θα χρειαστεί να τουλάχιστον να τη συζητήσουμε», δήλωσε ο Άξελ Χέλμαν, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της DFL, ενώ με βάση τα Μέσα της χώρας ολοένα και περισσότερα μέλη της γερμανικής Ομοσπονδίας και σύλλογοι της χώρας είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο νέας συζήτησης και διαπραγματεύσεων.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Αλεξέι δηλητηριάστηκε με νόβιτσοκ, τον σκότωσε ο Πούτιν» κατήγγειλε η σύζυγoς του Ναβάλνι

Κασσελάκης κατά πάντων με επιστολή στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ- Έκτακτη Κεντρική Επιτροπή προτείνουν μέλη της


Δημοτικός υπάλληλος ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών - Εργαζόταν με τηλεργασία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης