Stoiximan Super League 1, ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 4-0: Πρεμιέρα Δέλλα με... ντόρτια και χαμόγελα - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 4-0: Πρεμιέρα Δέλλα με... ντόρτια και χαμόγελα - Δείτε τα γκολ

Ο ΟΦΗ μέσα σε ένα δεκάλεπτο (23'-33') διέλυσε τον Πανσερραϊκό καθώς προηγήθηκε με 3-0 και πήρε βαθμολογικό οξυγόνο πιάνοντας την ομάδα των Σερρών στην 8η θέση της Super League 1

6122188
Στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, οι Κρητικοί πήραν μία τεράστια νίκη με 4-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Έτσι έπαιξαν
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Μπάουμαν στην εστία, τους Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Βούρο και Λάρσον στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Μπάκιτς με τον Γκαγιέγος ήταν στον άξονα. Ο Τοράλ έπαιξε πίσω από τον Ισέκα και οι Ριέρα με τον Μπάκου ως εξτρέμ.

Ο Πανσερραϊκός από την άλλη ήταν με τον Χόβαν στο τέρμα και τους Διαμαντή, Μπέργκστρομ, Θυμιάνη και Δεληγιαννίδη στην τετράδα της άμυνας. Ο Ουεντραόγκο πλαισίωσε τον Μορέιρα στη μεσαία γραμμή και ο Μούργος με τον Τομάς έπαιξαν στα άκρα. Στην κορυφή ως φορ ήταν ο Άλεξιτς και πίσω του ο Ουάρντα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9939aqh4q1)


Ένα δεκάλεπτο... όνειρο από τον ΟΦΗ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες και μέχρι το πρώτο 20λεπτο, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, μέχρι που ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε κάθε αδυναμία του Πανσερραϊκού.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν στο 23ο λεπτό, όταν ο Ισέκα πήρε την μπάλα, έφτασε μέχρι τα όρια της περιοχής, έπαιξε υπέροχα το «1-2» με τον Μπάκου και με ιδανικό πλασέ από κοντά νίκησε τον Χόβαν για το 1-0.

Κλείσιμο
Η ορμή των Κρητικών δεν άφησε το σκορ εκεί και ήρθε και δεύτερο τέρμα, στο 29'. Συγκεκριμένα ο Τοράλ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μορέιρα πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και την έστειλε προς τα πίσω, όπου περίμενε μόνος του ο Λαμπρόπουλος και με πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Το δεκάλεπτο του... τρόμου ολοκληρώθηκε στο 33' όπου και πάλι ο Μπάκου ήταν πρωταγωνιστής καθώς αυτή τη φορά συνεργάστηκε με τον Τοράλ, έκανε εξαιρετική παράλληλη πάσα και ο Ισέκα σε κενή εστία πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς για το τελικό 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.


Τέσσερις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πανσερραϊκός και ευκαιρίες χωρίς... αποτέλεσμα
Ο Γκαρσία προχώρησε σε ολικό... λίφτινγκ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου προκειμένου να προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Αυτό λειτούργησε στα πρώτα λεπτά καθώς ο Πανσερραϊκός ανέβασε τις γραμμές του και ο Χατζηστραβός με τον Στάικο έκαναν πιο δημιουργικό και δυνατό αντίστοιχα το κέντρο. Ο δεύτερος έκανε ένα καλό σουτ στο 47' αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα.

Στο 50' ο Ουάρντα είχε μία σημαντική ευκαιρία καθώς εκτέλεσε από μακριά το φάουλ και είδε την μπάλα να «γλείφει» το οριζόντιο δοκάρι του Μπάουμαν.

Το... κερασάκι στην τούρτα από τον Μπάκου
Με τον Πανσερραϊκό να έχει ανέβει πολύ στον αγωνιστικό χώρο, ο ΟΦΗ βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να βγει στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα στο 79ο λεπτό, ο Μπάκου έφυγε στην πλάτη της άμυνας, με την ταχύτητά του άφησε στην πλάτη του τον Οικονόμου, πάτησε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Χόβαν για το 4-0.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα, ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε το παιχνίδι και ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με το... δεξί τη θητεία του στην άκρη του πάγκου των Κρητικών καθώς με αυτή τη νίκη, η ομάδα αύξησε τη διαφορά στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

OΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (Μαρινάκης 46'), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγκος, Μπάκου, Ριέρα, Τοράλ (Νέιρα 61'), Ισέκα.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Xόβαν, Διαμαντής (Ντανκερλούι 46'), Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο (Στάικος 46'), Μορέιρα (Οικονόμου 46'), Μούργος (Χατζηστραβός 46'), Τομάς, Ουάρντα, Άλεξιτς.

MVP: Μακάνα Μπακού. Ο νεαρός εξτρέμ μετά από κάποιες μέτριες εμφανίσεις, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Έκανε ότι ήθελε στην αριστερή πλευρά του αντιπάλου, μοίρασε δύο ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε το τελικό 4-0.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από την πλευρά του ΟΦΗ, ο Άαρον Ισέκα πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ ο Τοράλ ήταν ο κινητήριος... μοχλός για τα δύο από τα τέσσερα τέρματα. Ο Λαμπρόπουλος από την πλευρά του δεν άφησε τον Άλεξιτς να γίνει επικίνδυνος και σκόραρε κιόλας. Από τον Πανσερραϊκό, ο Χατζηστραβός μπήκε στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, δημιουργώντας κάποια... ρήγματα στην άμυνα του ΟΦΗ.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Απόστολος Διαμαντής. Στο πρώτο του παιχνίδι ως αντίπαλος του ΟΦΗ, ο Έλληνας στόπερ έπαιξε σε ρόλο αριστερού μπακ και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον Μπάκου, με τα δύο από τα τέσσερα γκολ να προέρχονται από την πλευρά του. Γενικά όμως η άμυνα του Πανσερραϊκού ήταν κάκιστη.

Η ΓΚΑΦΑ: Εδώ θα μπει η φάση του 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Λαμπρόπουλος βρίσκεται ΤΕΛΕΙΩΣ μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος με ηρεμία νίκησε από κοντά τον Χόβαν και κάπως έτσι έκανε τον ΟΦΗ να αποβάλλει τελείως το άγχος του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Μιχαήλ Ματσούκας δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι, είχε ένα ήρεμο απόγευμα με εξαίρεση κάποια φάουλ που θα μπορούσε να έχει πάρει διαφορετική απόφαση. Ο Πανσερραϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 49' πάνω στον Χατζηστραβό αλλά το VAR και ο ίδιος θεώρησαν ότι δεν υπάρχει παράβαση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και η... εποχή του Δέλλα ξεκίνησε με τον πιο πειστικό τρόπο χάρη σε αυτό το 4-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Λίγο πριν μπούμε στα play-outs, οι Κρητικοί αύξησαν τη διαφορά στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Αλεξέι δηλητηριάστηκε με νόβιτσοκ, τον σκότωσε ο Πούτιν» κατήγγειλε η σύζυγoς του Ναβάλνι

Κασσελάκης κατά πάντων με επιστολή στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ- Έκτακτη Κεντρική Επιτροπή προτείνουν μέλη της


Δημοτικός υπάλληλος ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών - Εργαζόταν με τηλεργασία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης