Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Στον τελικό των 50μ ελεύθερο ο Γκολομέεβ - Βίντεο
Προκρίθηκε με τον 5ο καλύτερο χρόνο ο Έλληνας κολυμβητής - Για 6η φορά σε τελικό Παγκοσμίου στην καριέρα του
Την έκτη διαδοχική συμμετοχή του σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στα 50μ. ελεύθερο, θα καταγράψει αύριο (17/2, 18:09) ο Κριστιάν Γκολομέεβ.
Ο Ελληνας κολυμβητής κατέλαβε την πέμπτη θέση στους ημιτελικούς του αγωνίσματος με 21.72 και θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ανάμεσα στην ελίτ, όπως συμβαίνει σταθερά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2015 και μετά (με μοναδική εξαίρεση τους Ολυμπιακούς του Ρίο).
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6ns4h8dp9l)
Ο Αυστραλός Κάμερον ΜακΙβόι πέτυχε χρόνο 21.23 και οδεύει ολοταχώς προς την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στη Φουκουόκα. Δεύτερος πέρασε ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μπούκοφ με 21.38 και ακολούθησαν ο Βρετανός Μπεν Πράουντ (πρωταθλητής κόσμου το 2022) με 21.54 και ο Σουηδός Μπιόρν Σεέλιγκερ με 21.67.
Την οκτάδα συμπλήρωσαν ο Ολλανδός Κέντσο Σίμονς με 21.73, ο Αυστραλός Αϊζακ Κούπερ με 21.74 και ο Αμερικανός Μάικλ Αντριου (δεύτερος το 2022 στη Βουδαπέστη) με 21.77.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς