Super Bowl: Οι Κάνσας Σίτι πήραν το 4ο με απίστευτη ανατροπή - Χαμός με την Τέιλορ Σουίφτ στις εξέδρες - Δείτε βίντεο

Super Bowl: Οι Κάνσας Σίτι πήραν το 4ο με απίστευτη ανατροπή - Χαμός με την Τέιλορ Σουίφτ στις εξέδρες - Δείτε βίντεο

Το ποτό που απόλαυσε και τα φιλιά με τον Τράβις Κέλσι - Οι Τσιφς επικράτησαν στην παράταση με 25-22 των Σαν Φρανσίσκο 49ers

taylor-swift-mak
Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη κατέκτησαν για 4η φορά στην ιστορία τους το Super Bowl σε έναν απίθανο τελικό κόντρα στους Σαν Φραντσίσκο 49ers τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.



Ο 58ος τελικός του NFL ήταν συναρπαστικός μέχρι τέλους. Το Σαν Φρανσίσκο παρότι πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενο με 10-3 και ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είδε τον τίτλο να γλιστράει από τα χέρια του στο τέλος.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2svpxucr29)


Ο στρατηγός των Κάνσας Σίτι Τσιφς, Πάτρικ Μαχόουμς, κατάφερε δύο λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα να ισοφαρίσει σε 19-19 και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία του Super Bowl.



Εκεί πάλι ο Πάτρικ Μαχόουμς έβγαλε την ασίστ στον Μέκολ Χάρντμαν ο οποίος με ένα walkoff touchdown έκανε το 25-22 και χάρισε στους Chiefs το Super Bowl LVIII με την Τέιλορ Σουίφτ να χοροπηδάει από τη χαρά της στις εξέδρες του «Allegiant Stadium», βλέποντάς τον αγαπημένο της Τράβις Κέλσι να στέφεται πρωταθλητής.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2t4y5xw0vt)

Η τραγουδίστρια χάρισε και ένα παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της στο γήπεδο ενώ νωρίτερα είχε προκαλέσει χαμό όταν στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου φάνηκε να κάνει «άσπρο πάτο» με το ποτό που απολάμβανε στην εξέδρα.





Με τον 4ο τίτλο τους σε Super Bowl οι Κάνσας Σίτι έπιασαν τους Γκριν Μπέι Πάκερς και τους Τζάιαντς της Νέας Υόρκης. Επισης ο defencive End των πρωταθλητών Γιώργος Καρλαύτης κατάφερε να πάρει το δεύτερο δαχτυλίδι του, στην δεύτερη χρονιά του στο πρωτάθλημα, με το Κάνσας, να κάνει το repeat και να γίνετεαι η 9η ομάδα στην ιστορία που το πετυχαίνει.

Το Super Bowl LVIII ήταν η έκτη εμφάνιση των Chiefs και η τέταρτη τις τελευταίες πέντε σεζόν στον κορυφαίο αγώνα του NFL, όλες υπό τον προπονητή Andy Reid, τον στρατηγό Πάτρικ Μαχόουμς και τον υπαρχηγό Τράβις Κέλσι. Οι Κάνσας είχαν κερδίσει πριν τα τρία Super Bowl ( IV , LIV και LVII ) και έχουν χάσει δύο ( I και LV).

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Σοκ στην Ευρώπη από τις δηλώσεις Τραμπ για Πούτιν - Κι όμως προηγείται στις δημοσκοπήσεις

Πάνος Βλάχος: Βάλτε και εμένα μέσα, λέει μετά τον σάλο για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Νεκρός ο 24χρονος κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Μαραθωνίου Κέλβιν Κίπτουμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης