Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η αγγλική ομοσπονδία ενέκρινε την αγορά ποσοστού από τον Σερ Ράτκλιφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η αγγλική ομοσπονδία ενέκρινε την αγορά ποσοστού από τον Σερ Ράτκλιφ

Ένα βήμα πιο κοντά από την επίσημη συμμετοχή του στη μετοχική σύνθεση και την ανάληψη της ευθύνης του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται πλέον ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ

Ratklif
Η Premier League είχε ήδη ανάψει το πράσινο φως και σήμερα ήταν η σειρά της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να εγκρίνει την αγορά ποσοστού 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Τζιμ Ράτκλιφ.

Κι αυτό ήταν ένα από τα τελευταία εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει ο Ράτκλιφ για να επικυρωθεί η συμφωνία του με την οικογένεια Γκλέιζερ που έχει επιτευχθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μια συμφωνία που προβλέπει την αγορά του 25% των μετοχών της Γιουνάιτεντ, έναντι ποσού 1,02 δισεκατομμυρίων λιρών, με τον Ράτκλιφ να δεσμεύεται να επενδύσει και ένα πολύ μεγάλο ποσό για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων της ομάδας.

Ο Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης τη γαλλικής Νις και της ελβετικής Λωζάνης, είχε προσπαθήσει να εμπλακεί στην αγορά της Τσέλσι (που κατέληξε στον Τοντ Μπόελι), ωστόσο όντας οπαδός της Γιουνάιτεντ τελικά «έμπλεξε» με την αγαπημένη του ομάδα.

Ο ηλικίας 71 ετών Ράτκλιφ έχει πραγματοποιήσει ήδη αρκετές συναντήσεις με στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή Έρικ τεν Χαγκ, αλλά και με εκπροσώπους των οπαδών.

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εργάζεται για μια μεγάλη αναμόρφωση της ομάδας του συλλόγου, που δεν έχει κατακτήσει την Premier League από το 2013. Μετά από 24 αγωνιστικές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι δυνατόν να θέλω το κακό του Άδωνι και του Πορτοσάλτε;» είπε ο Βλάχος - Δεν τραγούδησε χθες τον επίμαχο στίχο

Οι διάλογοι του τμηματάρχη που χρηματιζόταν στην Εύβοια: Να το κάνουμε χιλιαρικάκι; - Δεν γίνονται τζάμπα αυτές οι δουλειές


Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση θερμοκρασίας μέχρι και το Σάββατο - Πολύ ισχυροί βοριάδες σήμερα στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης