Οι κυρίες των κυρίων: Τρεις σύζυγοι διάσημων ποδοσφαιριστών αποκαλύπτουν πώς είναι να ζουν στο πλευρό τους

Οι κυρίες των κυρίων: Τρεις σύζυγοι διάσημων ποδοσφαιριστών αποκαλύπτουν πώς είναι να ζουν στο πλευρό τους

Σύζυγοι και σύντροφοι ποδοσφαιριστών ή απλά WAGS μιλούν για τη ζωή μαζί με τους σούπερ σταρ του αθλήματος και τα... προβλήματα που έχουν στο νέο ντοκιμαντέρ «Married to the game»

wags_tih_arthro
Το ακρωνύμιο WAG, Wifes and Girlfriends, περιγράφει τις συζύγους και τις συντρόφους των αθλητών (κυρίως του ποδοσφαίρου) και συνήθως οι ειδήσεις που το συνοδεύουν είτε έχουν να κάνουν με... σέξι πόζες ή μεγάλες σπατάλες.

Τώρα όμως η Amazon, αντιλαμβανόμενη ότι τα αθλητικά ντοκιμαντέρ πουλάνε τρελά, έρχεται να δώσει κάτι διαφορετικό.

Το «Married To The Game», η νέα παραγωγή της συνδρομητικής πλατφόρμας έρχεται να αποκαλύψει σε όλη της τη διάσταση τη ζωή των WAGS, η οποία δεν είναι μόνο η χλιδάτη και ονειρεμένη ζωή που φαντάζονται οι περισσότεροι. Κι αυτό γιατί υπάρχουν και πολλές αθέατες πλευρές, γεμάτες δυσκολίες, εμπόδια και προκλήσεις.

Married To The Game | Official Trailer | Prime Video
Κλείσιμο


Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται και αποκαλύπτουν τρεις κυρίες που βρίσκονται στο πλευρό διάσημων ποδοσφαιριστών: Η Τέιλορ Γουόρντ (σύζυγος του Ριάντ Μάχρεζ που αγωνίζεται πλέον στην Αλ Αχλί), η Κατ Χάρντινγκ (σύντροφος του άσου της Άρσεναλ Ζορζίνιο) και η Σάρα Γκουϊντογκάν (σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ιλκάι Γκουϊντογκάν).

Τρεις γυναίκες που έχουν βιώσει διάφορες καταστάσεις στα χρόνια που είναι στο πλευρό των συντρόφων τους και η επιλογή τους δεν ήταν τυχαία καθώς όλες έχουν εμπειρία από την Premier League με την Χάρντινγκ να παραμένει εκεί, ενώ η Γουόρντ (Σαουδική Αραβία) και η Γκουϊντογκάν (Βαρκελώνη) έχουν... μετακομίσει.

Γουόρντ: «Δεν βρίσκαμε σπίτι γιατί ό,τι μας έδειχναν έμοιαζε με... παλάτι»

Η Τέιλορ Γουόρντ είναι η κόρη του παλαίμαχου Άγγλου ποδοσφαιριστή Άσλεϊ Γουόρντ, ο οποίος ξεκίνησε απο τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ, αλλά πέρασε από 11 ομάδες κι ανάμεσα τους και η Σίτι.

Ο Γουόρντ που το 1998 κόστισε 5 εκατ. ευρώ στη Μπλάκμπερν, από μικρή ηλικία μαζί με τη σύζυγο του Ντόουν έμπλεξαν με τις επιχειρήσεις των ανακαινίσεων και όταν αποσύρθηκε (το 2005) ασχολήθηκε μ' αυτό κάνοντας τεράστια περιουσία... Το 2018 άρχισε να πηγαίνει στους αγώνες της Σίτι κι εκεί η Τέιλορ γνώρισε τον Ριάντ Μάχρεζ με τον οποίο είναι σε σχέση από τις αρχές του 2020 (παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες).



«Ήξερα ότι η ζωή του ποδοσφαιριστή έχει τον κίνδυνο να βρεθείς κάπου αλλού, αλλά πίστευα ότι αν έφευγε από τη Σίτι θα πηγαίναμε μέχρι το Λονδίνο... Κι όμως με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι μετακομίζουμε στη Σαουδική Αραβία. Όλο αυτό ήταν ένα σοκ. Ο Ριάντ είναι αυτός ο τύπος. Ευθύς και ωμός, άμεσος, αλλά ταυτόχρονα ήρεμος και υπστηρηκτικός», εξήγησε για τη μεταγραφή του συζύγου στην Αλ Αχλί που εδρευει στη Τζέντα, όπου η ζωή είναι πολύ καλύτερη απ' ό,τι φανταζόταν.

«Εντάξει δεν μπορείς να πιεις αλκοόλ, μου λείπουν οι φίλοι μου αλλά η ζωή γενικά είναι ωραία και ήρεμη. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε σπίτι γιατί ότι μας έδειχναν ήταν σαν... παλάτια. Ήταν όλα πολύ μεγάλα, με δυο, τρεις ορόφους και δεν ήξερα τι θα κάναμε».

taylor_ward
taylor_ward_2
taylor_ward_1


Τελικά η οικογένεια βρήκε μια ισόγεια βίλα και η Τέιλορ έχει στις δύο ώρες την οικογένεια της καθώς οι Γουόρντ ζουν μόνιμα πια στο Ντουμπάι (όπου σκέφτονται κι αυτοί να εγκατασταθούν ότι ο Ριάντ κρεμάσει τα παπούτσια του).

Κατ Χάρντινγκ: «Δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο, δεν μιλάω στον Ζορζίνιο για 24 ώρες μετά από ήττα»

Η Κατ Χάρντινγκ από τη σχέση της με τον Τζουντ Λο έχει μία κόρη, ενώ ο Ζορζίνιο είναι ο πατέρας του Ζαξ με τον Ιταλοβραζιλιάνο να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του πριν από λίγες εβδομάδες.

Η Χάρντινγκ, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στπ βρετανικό The Voice δεν είχε (κι ούτε έχει) οποιαδήποτε σχέση με το ποδόσφαιρο.



«Αλλάζει όλη σου η ζωή γιατί τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το πρόγραμμα του συντρόφου σου! Επί της ουσίας δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα εκτός κι αν πρόκειται να συμβεί τον Ιούνιο!

Πολλές φορές έχουμε κανονίσει δείπνο με φίλους και το ακυρώνουμε γιατί έχουν χάσει το παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να του μιλήσω για 24 ώρες.. Δεν έχει τη διάθεση για κουβέντα».

cat_harding_1
cat_harding_2
cat_harding


Κι όλα αυτά τα λέει μια γυναίκα η οποία όχι απλά δεν έχει ιδέα για το τι είναι το οφσάιντ, αλλά μόλις πρόσφατα έμαθε ότι οι παίκτες της ομάδας είναι έντεκα!

Η οποία όμως θεωρεί τον όρο WAG, ηλίθιο κι ελπίζει πως όλοι θα δουν ότι οι σύζυγοι και οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών είναι πολλά περισσότερα από πολυτελείς διακοπές και ακριβά δώρα.

Σάρα Γκουϊντογκάν: «Παρά το φρικτό φαγητό του, μου λείπει το Μάντσεστερ»

Στα 7 χρόνια που ο Ιλκάι Γκουϊντογκάν φόρεσε τη φανέλα της Σίτι κατέκτησε τα πάντα, αλλά το περασμένο καλοκαίι αποφάσισε να μετακομίσει νότια για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

sarah_gundogan_1
sarah_gundogan
sarah_gundogan_2


Το 2022 η σύζυγους του Σάρα είχε προκαλέσει νευρικό πανικό στους οπαδούς της Σίτι όταν μετά από έξοδο της έγραψε: 'Δεν μπορώ να βρω ένα πραγματικό καλό ιταλικό ή καλό σούσι ή έστω απλά φρέσκο φαγητό... όλα κατεψυγμένα. Τα εστιατόρια εδώ επικεντρώνονται [sic] στο να βγάλουν χρήματα σαν νυχτερινά κέντρα και όχι με ποιοτικό φαγητό. Ίσως αυτό να συμβαίνει στο Λονδίνο, αλλά με τίποτα στο Μάντσεστερ. Λυπάμαι...».
Sara



Κι όμως λίγους μήνες μετά τη μετακομίση της στη Βαρκελώνη, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως «μου λείπει το Μάντσεστερ κι ας μην έχει καλό φαγητό. Πάντα ήξερα ότι υπήρχε ο κίνδυνος να έρθει μια μεταγραφή, αλλά όταν αυτό συμβαίνει σοκαριστικό» είπε η γεννημένη στην Ιταλία Σάρα, η οποία εξέφρασε και το εξής παράπονο:

«Ο κόσμος με ήξερε από πριν ως μια σταρ των ΜΜΕ, αλλά μετά έπρεπε να ακολουθήσω τους κανόνες του αθλήματος. Ως συζύγους ποδοσφαιριστών μας θέλουν στο περιθώριο και μας παρουσιάζοπυν μ' έναν συγκεκριμένο τρόπο. Οπότε χάνεις λίγο τον εαυτό σου, τον αυθορμητισμό σου και πρέπει ουσιαστικά να ξαναβρείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όσο πετυχημένη κι αν ήσουν πριν, πλέον είσαι σύζυγος ποδοσφαιριστή ή απλά WAG. Κι όλοι ξεχνούν τι είχες πετύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή και είσαι αναγκασμένος να ξεκινήσεις από το μηδέν (0)».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια – Προκαταβολή του ΕΦΚ 40 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου

Γλυφάδα: «Έδιωξαν τον Αιγύπτιο γιατί πήρε θέση στη διαμάχη των αδελφών Καρνέση», λέει φίλος της οικογένειας

«Πήγαν να τραβήξουν φωτογραφίες» λένε οι Βούλγαροι για τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε τον Έλληνα σκιέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης