Ολυμπιακός: Δίωρη κατάθεση Κούγια στην ΕΕΑ για την «Εγκληματική Οργάνωση»

Ολυμπιακός: Δίωρη κατάθεση Κούγια στην ΕΕΑ για την «Εγκληματική Οργάνωση»

Ο εκ των αντιπροέδρων, αλλά και νομικός σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κατέθεσε όλα όσα γνωρίζει για την «Εγκληματική Οργάνωση» στο χώρο του ποδοσφαίρου

Kougias
Σχεδόν ένα μήνα από τη συνέντευξη Τύπου που είχε παραθέσει (στις 10/1) και στην οποία είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελεία Πειραιά εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ και μελών της ΚΕΔ, ένα έκανε λόγο για «Εγκληματική Οργάνωση που ελέγχει το ποδόσφαιρο», ο Αλέξης Κούγιας άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου για δύο ώρες περίπου παρουσίασε με στοιχεία όλα όσα έχει καταγγείλει εδώ και αρκετό καιρό, απαντώντας παράλληλα και στις ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής που πλέον καλούνται να αξιολογήσουν τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους.

Κούγιας: «Ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος με διαφορά πέντε βαθμών»
«Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα η συνεδρίαση, διαπίστωσα για άλλη μία φορά το σθένος των μελών αυτών και του προέδρου της ΕΕΑ, οι οποίοι αγωνιούν καθημερινά για το πως μπορεί να λειτουργήσει νόμιμα αυτό που όλοι αγαπάμε, το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς υπάρχουν έμπειρα μέλη στην Επιτροπή τα οποία έχουν χειριστεί και υποθέσεις στημένων αγώνων, όπως έχουν χειριστεί και συμπεριφορές συγκεκριμένων φυσικών προσώπων», είπε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε:

Κλείσιμο
«Υπήρχε πραγματικά μία κατάθεση η οποία διήρκησε δύο ώρες με στοχευμένες ερωτήσεις και πραγματικά η ενημέρωση από εμένα στην Επιτροπή ήταν ενδελεχής. Ενημέρωσα την Επιτροπή ότι ο Ολυμπιακός θα καταθέσει μία μήνυση που δυστυχώς εγώ φταίω για την καθυστέρησή της λόγω βεβαρημένου προγράμματος επαγγελματικού, μέχρι το τέλος του μήνα οπωσδήποτε για την εγκληματική οργάνωση που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρο, που ορίζει την ΚΕΔ, τους διαιτητές, που στήνει τους αγώνες στη Super League 1, στη Super League 2 και τη Γ' Εθνική.

Τα μέλη της Επιτροπής μου είπαν ότι θα περιμένουν αυτήν τη μήνυση και θα κατατεθεί ενώπιων του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεωργίου Οικονόμου, που είναι ο αρμόδιος αντιεισαγγελέας για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαίρου. Θέλω να διατυμπανίσω ότι ο Ολυμπιακός δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Μιλούν κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή έχει διαφορά 9 βαθμών από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ, εάν κάποιος υπολογίσει έναν προς έναν τους αγώνες που έχουν γίνει διαιτητικά εγκλήματα εκ προθέσεως εις βάρος του Ολυμπιακού, θα δει ότι ακόμη και με αυτά αλλά και την αφαίρεση των βαθμών για την υπόθεση του Χουάνκαρ ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος με τη διαφορά τουλάχιστον πέντε βαθμών».

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Καρόλος: Ο καρκίνος δεν είναι στον προστάτη, διαγνώστηκε τώρα και η πρόγνωση είναι καλή

Αλέξης Κούγιας: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, το πάθος για τα ακίνητα και η φορά που έκλαψε

Πέθανε ο εμβληματικός τροχονόμος της «Αγίας Βαρβάρας» Νίκος Κωτσάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης