Premier League, Άρσεναλ-Λίβερπουλ 3-1: Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου - Δείτε τα γκολ

Premier League, Άρσεναλ-Λίβερπουλ 3-1: Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου - Δείτε τα γκολ

Σάκα, Μαρτινέλι και Τροσάρ οι σκόρερ της Άρσεναλ, ισοφάρισε προσωρινά η Λίβερπουλ με αυτογκολ του Γκάμπριελ - Αποβλήθηκε ο Κονατέ - Στο -2 από την κορυφή η ομάδα του Αρτέτα 

arsenal
Τα τραγικά λάθη του Άλισον στο 67΄ και στο 90΄+2 έδωσαν την ευκαιρία στην Άρσεναλ να πάρει τεράστια νίκη επί της Λίβερπουλ με 3-1 στο ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής της Premier League, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη του τίτλου.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές 


Μετά από 7 νίκες στα 8 τελευταία ματς (είχε μόνο μία ισοπαλία με την Φούλαμ), η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα στο «Εμιρέιτς και, πλέον, η Άρσεναλ την πλησίασε στο -2, ενώ η Σίτι με δύο ματς λιγότερα (το πρώτο τη Δευτέρα 5/02 στην έδρα της Μπρέντφορντ) έχει την ευκαιρία να προσπεράσει και να βρεθεί αυτή στο «ρετιρέ», αρκεί να μην έχει απώλειες.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα προηγήθηκε στο 14΄ με τον Σάκα, αλλά οι «κόκκινοι» έφεραν το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το αυτογκόλ του Γκάμπριελ. Στο δεύτερο μέρος κι ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε τον έλεγχο του αγώνα, στο 67΄ από το τραγικό σφάλμα του Άλισον (βγήκε να διώξει τη μπάλα κι έπιασε αέρα) η Άρσεναλ βρήκε το γκολ της νίκης με τον Μαρτινέλι να πλασάρει σε άδεια εστία!

Από το 88΄ το έργο των φιλοξενούμενων για να «σώσουν την παρτίδα» έγινε ακόμη πιο δύσκολο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κονατέ. Τα πάντα τελείωσαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τροσάρ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Άλισον, σφραγίζοντας το «τρίποντο» των «κανονιέρηδων»

Ειδήσεις σήμερα:

Οι σταρ των τηλεπαιχνιδιών - Ποιοι ετοιμάζουν τις ερωτήσεις και ποιοι έχουν ρόλο-κλειδί

Κλεφτοπόλεμος Κασσελάκη με Παππά και Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πολυχρονόπουλος έβγαζε κάρτες σε άστεγους και ναρκομανείς, καταγγέλλει πρώην εθελόντρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης