ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ

Ljiubicic
Κρατούσε το καλό για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η ΑΕΚ, καθώς ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης τη συμφωνία της με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Το πρωί της Τετάρτης έπεσαν και οι υπογραφές για την οριστικοποίηση του deal, με τον 24χρονο Αυστροκροάτη χαφ να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο και μέσω Βελιγραδίου να φτάνει στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναμενόταν, το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14:45 ο Λιούμπισιτς προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ και πλέον θα δρομολογηθούν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί.

Κλείσιμο


Η μεγάλη επιθυμία του Λιούμπισιτς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, γίνεται πραγματικότητα, κάνοντας παράλληλα ευτυχισμένο και τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ήθελε επίσης πολύ την προσθήκη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Άλλωστε εκτός από την πίεση της Ένωσης με την προσφορά που έγινε σε οικονομικό επίπεδο, και ο ίδιος ο Λιούμπισιτς πίεσε σημαντικά από την πλευρά του για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο ήταν και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος περίμενε την οικογένειά του από τη Σερβία με την ίδια πτήση στην οποία βρισκόταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο «Τάκης ο Αλβανός», φίλος του Ριζάι, που συνελήφθη - Η έκρηξη Smart με έναν νεκρό και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν για τη συνέντευξη που λέει ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές 090 στο γραφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης