ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Λιούμπισιτς

Υπάρχει αισιοδοξία πως το πρωί της Τετάρτης όλα θα έχουν ολοκληρωθεί θετικά και ο 24χρονος χαφ θα είναι παίκτης της Ένωσης

MixCollage-31-Jan-2024-02-15-AM-1653
Το θρίλερ με τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ όλα πλέον δείχνουν ότι θα έχει αίσιο τέλος την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου!

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Ντινάμο για τον 24χρονο Αυστροκροάτη χαφ!

Φυσικά ακόμα δεν πρέπει να μιλάμε για τελειωμένη μεταγραφή από τη στιγμή που δεν υπάρχουν υπογραφές, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως το πρωί της Τετάρτης όλα θα έχουν ολοκληρωθεί θετικά και ο Λιούμπισιτς θα είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς το πρωινό κροατικό δημοσίευμα είχε βάση, όπως είχατε ενημερωθεί.

Κλείσιμο
Προς το απόγευμα τα πράγματα φάνηκαν να δυσκολεύουν, ωστόσο ήταν μεγάλη η επιθυμία και του ίδιου του Λιούμπισιτς προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση, με τις δύο ομάδες να φτάνουν τελικώς σε προφορική συμφωνία λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πλέον απομένουν τα διαδικαστικά προκειμένου ο Λιούμπισιτς να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα, με την ΑΕΚ να είναι πια πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που αναβαθμίζει σημαντικά τον άξονα της μεσαίας γραμμής.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Πού θα χτυπήσει ο χιονιάς τις επόμενες ώρες και πότε θα υποχωρήσει - Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

Πόλεμος τιμών στα νέα μπλε τιμολόγια ρεύματος - Κάτω και από τα 11 λεπτά η κιλοβατώρα

Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι η Νατάσα Άρτσερ και γιατί είναι συνεχώς στο πλευρό της εδώ και μία δεκαετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης