ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές, σήμερα στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές, σήμερα στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς καθώς η συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει «κλειδώσει»

liubisic
Οριστική είναι η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς καθώς έχουν πέσει και υπογραφές.

Από πολύ αργά το βράδυ της Τρίτης η Ένωση έδωσε οριστικά τα χέρια με τους Κροάτες για την αγορά του 24χρονου χαφ, καθώς μετά την προφορική συμφωνία, έπεσαν και οι υπογραφές.

Ο Λιούμπισιτς έχει ήδη συμφωνήσει από τη δική του πλευρά και αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» με κάθε επισημότητα.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ΑΕΚ που έκανε... all in για την απόκτηση του 24χρονου χαφ από την Αυστρία.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της Τρίτης υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών με τον Λιούμπισιτς να θέλει να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ματίας Αλμέιδα ήθελαν, επίσης, πολύ τη συγκεκριμένη προσθήκη με έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις καθώς μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ-χαφ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης