Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι η Νατάσα Άρτσερ και γιατί είναι συνεχώς στο πλευρό της εδώ και μία δεκαετία

Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι η Νατάσα Άρτσερ και γιατί είναι συνεχώς στο πλευρό της εδώ και μία δεκαετία

Η σχέση της με τη βρετανική βασιλική οικογένεια μετρά σχεδόν 20 χρόνια ενώ περίπου τα μισά από αυτά είναι δίπλα στην Κείτ

natasha_kate_arthrou
Την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον έφευγε μυστικά για το παλάτι του Κένσιγκτον, από το νοσοκομείο London Clinic στο Μέιφερ, εθεάθη να αποχωρεί μια γυναίκα που εδώ και πολλά χρόνια η σκιά της.

Προσωπική βοηθός και στυλίστρια της Κέιτ, η 36χρονη Νατάσα Άρτσερ έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γράφει η Daily Mail.

natasha_archer2_arthrou

Η σχέση της με τη βρετανική βασιλική οικογένεια μετρά σχεδόν 20 χρόνια ενώ περίπου τα μισά από αυτά είναι δίπλα στην Κείτ.

Με την βασιλική οικογένεια την δένει και ο γάμος της με τον βασιλικό φωτογράφο Κρις Τζάκσον, με τον οποίο έχουν δυο παιδιά.



Η Άρτσερ, απόφοιτη του ιδιωτικού σχολείου Uppingham School στο Λέστερ, άρχισε να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια το 2007, μόλις πήρε το πτυχίο της από το King's College έπειτα από σπουδές στον ισπανική γλώσσα.

Αρχικά εργάστηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον για τους δύο πρίγκιπες, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι. Μετά τον γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ, η Άρτσερ άρχισε να εργάζεται και για τη νέα πριγκίπισσα.

Κλείσιμο


Το 2014 προήχθη σε προσωπική στυλίστρια της Κέιτ. Το Grazia έχει γράψει τότε ότι ήταν αίτημα της Ελισάβετ να γίνει η γκαρνταρόμπα της Κέιτ «πιο βασιλική».

Λέγεται ότι είχε την έμπνευση για όσα φόρεσε η Κέιτ κατά την περιοδεία της με τον Γουίλιαμ στην Αυστραλία.

13918232
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον κατά την επίσκεψή τους στην Αυστραλία το 2014



Οι σχέσεις των δύο γυναικών στην πορεία έγιναν πιο στενές, με την Άρτσερ να αγοράζει online για την γκαρνταρόμπα της Κέιτ και τις δυο τους να παρακολουθούν αγώνες ράγκμπι μακριά από τα πριγκιπικά καθήκοντα μαζί με τον Γουίλιαμ.

Παράλληλα, έλαβε έλαβε εντολή να αναβαθμίσει και το στυλ του Γουίλιαμ, «φρεσκάροντας» την εικόνα του.



Μετά την επιτυχία της περιοδείας στην Αυστραλία, συνεχίζει η Daily Mail, η Άρτσερ άρχισε να ενθαρρύνει την Κέιτ να πειραματιστεί περισσότερο με την γκαρνταρόμπα της. Ένα δείγμα φάνηκε το 2016 κατά την επίσκεψη στον Καναδά.



Αργά αλλά σταθερά, η Κέιτ έγινε μια fashion icon, όσο και αν η ίδια δεν το επιθυμούσε εξαρχής, χάρη στη «σφραγίδα» της Άρτσερ.

Τον Δεκέμβριο του 2018, επιβεβαιώθηκε ότι η Άρτσερ είχε προσκληθεί να γίνει μέλος του Βασιλικού Τάγματος της Βικτωρίας, σε αναγνώριση των υπηρεσιών της προς τη βασιλική οικογένεια.



Η Νατάσα Άρτσερ ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους πέρα από τη βασιλική οικογένεια που επισκέπτονταν την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο νοσοκομείο κατά την πρόσφατη περιπέτειά της και ένας από τους λίγους που επισκέπτονταν την Κέιτ όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της - όπως θα περιμέναν από μία έμπιστη και διακριτική συνεργάτρια.

Η πρώτη συνάντηση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της και ο μακρύς δρόμος της ανάρρωσης

Επέστρεψε στο σπίτι και τα τρία της παιδιά. Η Κέιτ Μίντλετον είδε ξανά τα παιδιά της για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες, αφού χθες, όπως έγινε γνωστό από τη βασιλική οικογένεια, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον είναι «καλά», έφυγε χθες το πρωί από την Κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, όπου είχε εισαχθεί για χειρουργική επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου.

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε επίσης εξιτήριο χθες μετά από επέμβαση στον προστάτη. Τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας έφυγαν από το ίδιο νοσοκομείο με λίγες ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλο.

Στον βασιλιά έχει δοθεί συμβουλή από τους γιατρούς του να αποφύγει τις δημόσιες υποχρεώσεις του για ένα μήνα ενώ η 42χρονη Κέιτ είναι απίθανο να εμφανιστεί δημόσια μέχρι το Πάσχα.

Σύμφωνα με τη Dailymail, τα τρία παιδιά της Κέιτ και του Γουίλιαμ δεν είδαν καθόλου τη μητέρα τους τις 15 ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο.

Καθώς τα παιδιά θα ήταν στο σχολείο όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor, το πιο πιθανό είναι να την είδαν για πρώτη φορά το απόγευμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που η Κέιτ είχε να δει τα παιδιά της.

Βασική προτεραιότητα του Γουίλιαμ και της Κέιτ είναι τα παιδιά τους και κανονίζουν έτσι τις υποχρεώσεις τους ώστε ο ένας από τους δυο να τα πηγαίνει στο σχολείο. Επίσης, έχουν φροντίσει οι περιοδείες τους στο εξωτερικό να έχουν μικρή διάρκεια ώστε να είναι στο σπίτι τα Σαββατοκύριακα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχει πάρει άδεια από την εργασία του για να είναι στο πλευρό της συζύγου του καθ' όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής της.

Σε δήλωσή του χθες, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον ανέφερε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει πρόοδο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει».

Ο μακρύς δρόμος της ανάρρωσης

Η Κέιτ Μίντλετον προς το παρόν θα αποφύγει κάθε έντονη δραστηριότητα και οι γονείς της και τα αδέρφια της αναμένεται να βοηθήσουν στο θέμα των παιδιών.

Σύμφωνα με το NHS, η ανάρρωση μετά από μια μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα με μεγάλη τομή χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες για να μπορέσει κανείς να κινηθεί άνετα.

Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε τέτοιου είδους επεμβάσεις δεν πρέπει να σηκώνουν βάρη. Το πιο πιθανό είναι η Κέιτ να ξεκινήσει φυσικοθεραπείες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημά της.

Τέλος το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι δεν θα συζητήσει περαιτέρω την κατάσταση της πριγκίπισσας και ότι είναι «επιθυμία» της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της. Το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο από το Παλάτι διέρρευσαν ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έχει χάσει €1,5 εκατ.» - Μαρτυρίες για τη σχέση με τα τυχερά παιχνίδια

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 15χρονης - Τη φτύνουν και της ρίχνουν γροθιά

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη με τη σύλληψη του παιδόφιλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης