Ρόντρι Γκιγκς: Μπορώ να τον... θάψω αν μιλήσω - Δείτε βίντεο

Ρόντρι Γκιγκς: Μπορώ να τον... θάψω αν μιλήσω - Δείτε βίντεο

Ο μικρός αδερφός του Ράιαν Γκιγκς, Ρόντρι, σε συνέντευξή του, έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα στον παλαίμαχο άσο της Γιουνάιτεντ για το αμαρτωλό παρελθόν του

giggs_bros_0
Το (μακρινό) 2011 ο μαγικός κόσμος της Premier League συνταράσσεται συθέμελα όταν τα βρετανικά ταμπλόιντς αποκαλύπτουν ότι ο Ράιαν Γκιγκς όχι απλά δεν είναι πιστός στη σύζυγο του Στέισι Κουκ, αλλά ότι μία από τις εξωσυζυγικές του σχέσεις ήταν με τη Νατάσα Λίβερ, γυναίκα του αδελφού του!

Ο κατά τέσσερα χρόνια μικρότερος Ρόντρι είχε παντρευτεί την Λίβερ το 2003, αλλά εκείνη από το 2002 είχε παράνομο δεσμό με τον Ράιαν ο οποίος συνεχίστηκε μέχρι το 2010 για να αποκαλυφθούν όλα από τα ΜΜΕ.

Ο Γκιγκς πριν από 3 χρόνια αντιμετώπισε κατηγορίες για οικογενειακή βία (επίθεση στη σύντροφο του, αλλά αθωώθηκε), ωστόσο έχασε τη δουλειά του ως προπονητής της εθνικής Ουαλίας με τον Ρόντρι να βγάζει το παράπονο του...

«Το μόνο που προσπάθησα να είμαι είναι ένας καλός πατέρας και σύζυγος και αυτός (ο Ράιαν) είναι απλά ένας ηλίθιος», δήλωσε στο podcast «The Central Club» και αποκάλυψε για ποιο λόγο η οικογένεια του έχει καλές σχέσεις με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι με τον ίδιο.

Κλείσιμο
«Πιστεύουν ότι πιο παλιά πουλούσα ιστορίες που αφορούσαν τον Ράιαν και την οικογένειά μας επειδή ήμουν φίλος με έναν δημοσιογράφο. Κι αυτό εξακολουθούν να το πιστεύουν μέχρι σήμερα. Είναι γ@μημένοι ηλίθιοι και τα λένε όλα αυτά χωρίς καμία απόδειξη», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

The Ultimate Betrayal: My Brother Ryan Giggs and My Wife


«Αν ήθελα να πουλήσω ιστορίες του Ράιαν θα το έκανα πολύ εύκολα πέρσι (όταν ήταν σε εξέλιξη η δίκη για την επίθεση στη σύντροφο του). Πίστεψε με υπάρχουν πολλές ιστορίες που αν τις έλεγα θα τον είχα 'θάψει' τον μ@λ@κ@! Γιατί όμως να το κάνω;»

Λίγο αργότερα πάντως ο Ρόντρι έστειλε ξεκάθαρη προειδοποίηση στον αδερφό του λέγοντας: «Δεν είμαι τόσο πικρόχολος όσο με παρουσιάζουν κάποιοι, αλλά ο αδερφός μου θα πρέπει να είναι προσεκτικός γιατί μπορώ να γίνω! Όχι μόνο εγώ αλλά και κάποιοι άλλοι. Είναι πλέον 50 χρονών... Κάποια στιγμή πρέπει να μεγαλώσει. Δεν μπορεί να π*δ@ει ό,τι βλέπει».

Παρόλα αυτά ο Γκιγκς ο πρεσβύτερος τόνισε ότι τα δύο αδέλφια έχουν μια κάποια επικοινωνία, με τον ίδιο πλέον να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και να δηλώνει θετικός στο να βρεθούνε ξανά... «Μπορεί να μου τηλεφωνήσει όποτε θέλει. Έχω προχωρήσει, έχω μια νέα καριέρα και όλα τα σκ@τά που πέρασα στη ζωή μου, τα αντιμετώπισα μόνος μου. Ο Ράιαν έχει υποστεί ζημιά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους ανθρώπους που τον κυνηγούν από τα 17 του χρόνια, αλλά για κάποιες από τις πράξει του είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος».

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του ΑΧΕΠΑ 23χρονος φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ στη Θεσσαλονίκη

Περίπου δέκα ημέρες ήταν νεκροί πατέρας και γιος στη Θεσσαλονίκη - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης