Νέο σοκ στη Λίβερπουλ - Ο Φαν Ντάικ άφησε ανοικτό το ενδέχομενο να αποχωρήσει και αυτός

Νέο σοκ στη Λίβερπουλ - Ο Φαν Ντάικ άφησε ανοικτό το ενδέχομενο να αποχωρήσει και αυτός

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξη του φάνηκε σοκαρισμένος από την αποχώρηση του Κλοπ από τον πάγκο και άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Van_Dijk_Klopp
Όταν ο Γιούργκεν Κλοπ τον έφερε στη Λίβερπουλ ήταν η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Βέβαια ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ του το ανταπέδωσε, όντας ο βράχος στην άμυνα της Λίβερπουλ, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να δείχνει σαφώς επηρεασμένος από την απόφαση του προπονητή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

«Είναι μία δύσκολη είδηση να αποδεχτώ, γιατί είναι ένας προπονητής που σημαίνει πολλά για μένα, για εμάς, για τον σύλλογο, θα έλεγα για όλη την Premier League», παραδέχθηκε μιλώντας στον Telegraph ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός και στη συνέχεια έριξε τη δική του βόμβα όσον αφορά την επόμενη μέρα για τον ίδιο...

«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Δεν ξέρω. Ο σύλλογος θα έχει μια τεράστια δουλειά να κάνει, όλοι το ξέρουν. Θα υπάρχει ένας προπονητής, το επιτελείο του, άνθρωποι που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Ο σύλλογος θα έχει τη δουλειά του γι' αυτό και εγώ είμαι περίεργος να καταλάβω προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Σήμερα δεν μπορώ να πω τίποτα, αλλά είναι προφανές ότι θα είναι το τέλος της εποχής του Γιούργκεν Κλοπ. Και είμαι πολύ χαρούμενος που εξακολουθώ να είμαι μέρος της σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου αρέσει να το συζητάμε. Ακόμα εκεί είμαι μέσα! Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, ελπίζω να σημειώσουμε τις επιτυχίες που ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για κάθε μέρα. Σε αυτό το σημείο πιθανώς να υπάρχει επίσης μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι θέλει ο σύλλογος για το μέλλον».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Μαρουσάκης: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi μέσα από έξι ερωταπαντήσεις - Πού θα ρίξει χιόνι

Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης