Ινάκι Γουίλιαμς: Τη Δευτέρα έπαιξε με τη Γκάνα στο Κόπα Άφρικα και την Πέμπτη απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο- Βίντεο

Ινάκι Γουίλιαμς: Τη Δευτέρα έπαιξε με τη Γκάνα στο Κόπα Άφρικα και την Πέμπτη απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο- Βίντεο

Ο Ινάκι Γουίλιαμς ταξίδεψε από την Ακτή Ελεφαντοστού και σκόραρε για λογαριασμό της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στη Μπαρτσελόνα

inaki
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε το βράδυ της Τετάρτης την Μπαρτσελόνα στο "Σαν Μαμές" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση και οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-2! Το πρώτο γκολ στην παράταση πέτυχε ο Ινάκι Γουίλιαμς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynb4f36z995)


Κλείσιμο
Σκόραρε στο 105+2' και έδωσε προβάδισμα με 3-2 στη Μπιλμπάο. Λίγα λεπτά αργότερα ο αδελφός του Νίκο Γουίλιαμς πέτυχε και 4ο γκολ και σφράγισε την πρόκριση. 

Ο Ινάκι έχει πετύχει 7 γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα αλλά το τελευταίο το πέτυχε από το... αεροπλάνο. Ο 29χρονος εξτρέμ τη Δευτέρα έπαιξε με την Εθνική Γκάνας απέναντι στην Μοζαμβίκη για το Κόπα Άφρικα. 

Εν συνεχεία πήρε το αεροπλάνο και από την Ακτή Ελεφαντοστού βρέθηκε στο Μπιλμπάο. Με μισή... προπόνηση έπαιξε και σκόραρε απέναντι στη Μπαρτσελόνα! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αδελφός του έχει επιλέξει να παίζει στην Εθνική Ισπανίας. 




Ειδήσεις σήμερα:

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από βουλευτής, αποχωρεί από την πολιτική για τον ιδιωτικό τομέα

Θέμα χρόνου η επιστολή στο Κογκρέσο για τα F35 στην Ελλάδα - Οι τρεις άξονες της σχέσης με τις ΗΠΑ για τους εξοπλισμούς

Πυροβολισμοί στην Κάτω Αχαΐα: Ψάχνουν το κίνητρο πίσω από την επίθεση στον 43χρονο Αλβανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης