Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Στο -7 από την κορυφή οι πρωταθλητές - Δείτε το γκολ

Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Στο -7 από την κορυφή οι πρωταθλητές - Δείτε το γκολ

Η Μπάγερν Μονάχου έχοντας παιχνίδι λιγότερο είναι πλέον στους -7 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν

bayern
Ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στο πρωτάθλημα και παράλληλα ένα απίστευτο δώρο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε σήμερα η Βέρντερ Βρέμης στο Μόναχο, όπου νίκησε 1-0 τη Μπάγερν στο προτελευταίο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Γνωρίζοντας από χθες για το τεράστιο «διπλό» της Λεβερκούζεν στη Λειψία κι έχοντας δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν είχε κανένα περιθώριο για «στραβοπάτημα» απέναντι στη Βέρντερ.

Defeated! Bayern Lose At Home! | FC Bayern - Bremen 0-1 | Highlights | Matchday 18 – Bundesliga


Κλείσιμο
Κι, όμως, παρότι ήταν αήττητη στα τελευταία 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο (28-4-0) κι έχοντας σκοράρει στα 26 πιο πρόσφαtα, η Μπάγερν όχι μόνο δε σκόραρε, αλλά γνώρισε και μία ήττα που μπορεί να της στοιχίσει πάρα πολύ στη μάχη του τίτλου. Την Τετάρτη θα υποδεχθεί σε εξ αναβολής ματς την Ουνιόν και θα χρειαστεί πάση θυσία το «τρίποντο» για να μειώσει στο -4 από την κορυφή.

Για πέμπτο ματς έμεινε αήττητη η Βέρντερ (2-3-0), η οποία με το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι... έστειλαν το μήνυμα τους στο 27' όταν ο Εντζινμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από on-field review για φάουλ στον Μουσιάλα. Η Μπάγερν δεν ανέβασε την απόδοση της και έμεινε πίσω στο σκορ στο 59'. Ο Βάισερ πάτησε περιοχή, ντρίπλαρε και με δυνατό σουτ νίκησε τον Νόιερ για το 0-1.

Οι Βαυαροί πίεσαν και απείλησαν τη Βέρντερ, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ζέτερερ. Στο 80' ο κίπερ των φιλοξενούμενων νίκησε τον Κέιν και στο 87' με σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά του Τελ έστειλε την μπάλα δις στο δοκάρι και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η Μπάγερ δεν έβαλε γκολ στην έδρα της για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2020!

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριακή με ανοικτά καταστήματα - Τα τέσσερα μέτρα για φοροδιαφυγή κα αισχοκέρδεια

Χιόνια στη βόρεια Ελλάδα, τσουχτερό κρύο στη νότια - Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω 9 μποφόρ


Κέιτ Μίντλετον: Μυστικά και ψίθυροι πίσω από τις βασιλικές πόρτες - Κάτι δεν πήγε καλά μετά το χειρουργείο, λένε τώρα για την πριγκίπισσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης