Εστρέλα Νούρι: Άναψε... φωτιές φορώντας το μπουρνούζι του Ολυμπιακού - Βίντεο

Εστρέλα Νούρι: Άναψε... φωτιές φορώντας το μπουρνούζι του Ολυμπιακού - Βίντεο

Η σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ «ανέβασε» το βίντεο πριν από το παιχνίδι με την Μακάμπι στο ΣΕΦ και εν συνεχεία πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού

noyri_2
Φανατική οπαδός του Ολυμπιακού έχει γίνει η Εστρέλα Νούρι. 

Η σύντροφος του μπασκετμπολίστα των Πειραιωτών Τόμας Γουόκαπ "ανέβασε" στο Instagram βίντεο με το μπουρνούζι του Ολυμπιακού και εν συνεχεία ετοιμάστηκε για να πάει στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Ο Ολυμπιακός νίκησε και μαζί με τον Τόμας Γουόκαπ αποθεώθηκε και εκείνη στο ΣΕΦ. Πλέον την ξέρουν και οι ... πέτρες στην ομάδα του Πειραιά και αρκετοί οπαδοί την φωνάζουν με το όνομά της στο γήπεδο. 


Η ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από το Ιράν ζει τους τελευταίους έξι μήνες στην Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την αγάπη της στην ομάδα του Πειραιά. 

Κλείσιμο
esetrela_2
estrela_1


Πριν από λίγες εβδομάδες ταξίδεψε και στην Καρδίτσα για το All Star Game. Μάλιστα εκεί φωτογραφήθηκε στο παρκέ του "Γιάννης Μπουρούσης" με το μπουφάν του Ολυμπιακού. 

esetre_a


noyri_11
nouri_5
nouri_9
noyri_7
nouri_4
nouri_7
nouri_10




Η Εστρέλα εχει πάρει μέρος σε δημοφιλείς σειρές (Entourage, Two Broke Girls, Queen Sugar), σε ταινίες (Damn Foreigners, Back Home) και σε video clips. Έχει κυκλοφορήσει μάλιστα και δικά της τραγούδια, με το «Farari» να έχει φτάσει στο νούμερο 1 των Charts της Μέσης Ανατολής.

 Έχει καταγωγή από το Ιράν αλλά μεγάλωσε στη Σουηδία και στις ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει βιολογία και χημεία, μιλάει τρεις γλώσσες αλλά έχει μάθει αρκετές ελληνικές λέξεις. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της σκοπεύει να παντρευτεί με τον ... Θωμά ο οποίος από το 2023 έχει ελληνικό διαβατήριο και παίζει στην Εθνική Ελλάδας. 




Ειδήσεις
σήμερα:

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying ο γιος της - Στην Α' Δημοτικού τον κλώτσησαν και του κάρφωσαν μολύβι στον κρόταφο

Ψυρρή: Viral η ιδιωτική εκκλησία που πωλείται - Είναι του 1936, το τάμα της οικογένειας

Βενσάν Κασέλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης