Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός - Μακάμπι: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο και να κερδίσουμε» - Βίντεο

Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός - Μακάμπι: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο και να κερδίσουμε» - Βίντεο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλυσε τους Ισραηλινούς ενώ τόνισε ότι του αρέσουν όλα στον Ολυμπιακό

BARYZ
Μετά από τις δύο ήττες στην Ισπανία ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 22η ημέρα της διοργάνωσης και θέλει νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς.

«Δεν έχω μεγάλη γνώση σε τι κατάσταση ακριβώς είμαστε, γιατί είχαμε το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Κολοσσό, όπου παίξαμε μόνο για είκοσι λεπτά συμπαθητικά και μετά είχαμε μία προπόνηση αποκατάστασης στην ουσία με ατομικές και βάρη. Σήμερα θα κάνουμε μία κανονική προπόνηση για να παίξουμε αύριο. Οπότε την ομάδα πιο πολύ τη βλέπεις στα παιχνίδια.

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα - Λαρεντζάκη για τον αγώνα με την Μακάμπι (18/01/24)


Στην Ισπανία στην ουσία πιστεύω ότι κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο με τη Μπασκόνια, αυτό μας στοίχισε. Με την Μπαρτσελόνα στην ουσία ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στο σουτ και το χτυπήσαμε έξω.

Αλλά η βαθμολογία και οι βαθμοί είναι αδυσώπητοι αυτή τη στιγμή. Πρέπει να παίρνεις βαθμούς γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα και με αυτό το πρίσμα πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε, αναγνωρίζοντας πως είναι ένας πολύ ισχυρός διεκδικητής, της οκτάδας σίγουρα και πιθανά και του Final Four. Οπότε είναι σημαντικό παιχνίδι για μας τη δεδομένη χρονική στιγμή και με αυτά τα προβλήματα που έχουμε» είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Αναλύοντας το αγωνιστικό προφίλ των Ισραηλινών, τόνισε: «Είναι νούμερο ένα ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Όπως ξέρετε έχει πάρα πολλούς Αμερικανούς παίκτες, οι οποίοι έχουν αθλητική ικανότητα. Ανοίγουν το σκορ, παίζουν καλά, έχουν τον ίδιο προπονητή πλέον για αρκετό χρονικό διάστημα και ξέρουν τον τρόπο που παίζουν. Περνάνε και αυτοί δυσκολίες με βάση το τι συμβαίνει στη χώρα τους και πού προπονούνται και πού παίζουν. Αλλά έχουν πολύ ταλέντο σαν ομάδα, η βαθμολογική τους θέση το δείχνει. Εμείς κερδίσαμε έχοντας ένα πλάνο στο Βελιγράδι και πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό το πλάνο και αύριο».

Ερωτηθείς για το τί δεν του αρέσει στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Μου αρέσουν όλα στον Ολυμπιακό. Είναι φανταστικός σύλλογος, μου αρέσουν οι φίλαθλοι, μου αρέσουν οι παίκτες, οι συνεργάτες μου, μου αρέσουν όλα είναι φοβερά. Απλώς στις ομάδες και στον ανταγωνισμό σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πάνω και κάτω τα οποία ο μόνος τρόπος να τα ξεπεράσεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις, να πιστεύεις στις ιδέες σου και να συνεχίζεις. Όλοι μαζί είμαστε ευσυνείδητοι, να είμαστε φιλότιμοι, φιλόδοξοι και να θέλουμε να δουλεύουμε συνέχεια. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αυτό κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες. Καμία φορά χρειάζεσαι και λίγο την τύχη. Ο Φαλ χτύπησε στο παιχνίδι με τη Μονακό, ήταν τραυματίας και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε στην Ισπανία και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ νωρίτερα. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι για μας, όμως, για αυτό έχουμε πάρει κι άλλους παίκτες για να αναπληρώσουμε το κενό και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Λαρεντζάκης: «Να κάνουμε νέο ξεκίνημα»

Από την πλευρά του, ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Γιαννούλης Λαρεντζάκης, είπε: «Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα, έχει ταλέντο, έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις και σκληράδα. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα. Πιστεύω πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε. Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο, είτε με μισό πόντο, είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Κλείσιμο
Τέλος, για το αν έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθηση του ίδιου και των συμπαικτών του μετά τις δύο σερί ήττες επί ισπανικού εδάφους, τόνισε: «Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση, πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα το αυριανό είναι καλή ευκαιρία να κάνουμε μία νέα αρχή».

Ειδήσεις σήμερα:

Στο φως οι ροζ αγγελίες μέσω των οποίων ο 34χρονος μαστροπός εξέδιδε τις ανήλικες - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό


«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε» είπε ο κρεοπώλης σε συγκρατούμενό του για τον Μπάμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης