Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό

Kαρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη - «Mπούκαρε» στο μαγαζί και με γρήγορες κινήσεις έφτασε στον πάγκο

lhsteia-thess-maketa
Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (16/1), σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης αποτυπώνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις του δράστη, ο οποίος «μπουκάρει» στο μαγαζί κρατώντας ένα μαχαίρι και με γρήγορες κινήσεις φτάνει στον πάγκο που βρίσκεται η υπάλληλος.

Δείτε βίντεο:


Κλείσιμο




Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 11.45 όταν ο μαυροφορεμένος άντρας με την κουκούλα στο κεφάλι και τα μαύρα γάντια εισβάλει στο κατάστημα και ζητά από την εργαζόμενη να αδειάσει σε μια σακούλα τις εισπράξεις της ημέρας.

Η γυναίκα, υπό την απειλή του μαχαιριού, ανοίγει το ταμείο και ξεκινά να αδειάζει στην σακούλα τα χαρτονομίσματα, μέχρι και τα κέρματα.

Ο δράστης όμως φαίνεται ότι δεν μένει ικανοποιημένος και κρατώντας το μαχαίρι χτύπα δυνατά τον πάγκο εργασίας και προσπαθεί να πάρει κι άλλα χρήματα τα οποία είχαν πέσει στο πάτωμα.

Δείτε φωτογραφίες:


lhsteia-thess-es__2_
lhsteia-thess-es__3_
lhsteia-thess-es__4_
lhsteia-thess-es__1_
lhsteia-thess-arthrou

Η ληστεία κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό και ο μαυροφορεμένος άντρας, αφού αφαίρεσε περίπου 500 ευρώ, στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με τις αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του να είναι σε εξέλιξη.

Δείτε βίντεο: Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Χιονόπτωση και στη Θεσσαλονίκη προβλέπει ο Μαρουσάκης - Αλλάζει ο καιρός στα βόρεια από το Σάββατο

ΗΠΑ: Από t-shirts μέχρι... ασημένια μεταλλικά γεννητικά όργανα - Ο Τραμπ «σαρώνει» και οι έμποροι τρίβουν τα χέρια τους

Ο TikToker «πειρατής» από την Υεμένη που είναι φτυστός ο Τίμοθι Σαλαμέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης