Καρίμ Μπενζεμά: Εγκλωβισμένος στον Μαυρίκιο λόγω τυφώνα και νέα κρίση στις σχέσεις του με Αλ Ιτιχάντ

Καρίμ Μπενζεμά: Εγκλωβισμένος στον Μαυρίκιο λόγω τυφώνα και νέα κρίση στις σχέσεις του με Αλ Ιτιχάντ

Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το προπονητικό καμπ στο Ντουμπάι και πληθαίνουν οι φήμες για την επιστροφή του στην Ευρώπη

benzema_11
Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ένα από τα τελευταία λαμπερά αποκτήματα της Saudi Pro League, ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της σπουδαίας καριέρας του.

Η κακή αγωνιστική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων με την Αλ Ιτιχάντ προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στους οπαδούς του συλλόγου, με τον ίδιο να κλείνει όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Κι ενώ φαινόταν ότι είχε επέλθει η ηρεμία, ο κάτοχος της χρυσής μπάλας δεν εμφανίστηκε ως όφειλε την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο Ντουμπάι όπου θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία δίνοντας και φιλικούς αγώνες.

Επισήμως ο σύλλογος ανέφερε ότι ο Μπενζεμά βρίσκονταν στον Άγιο Μαυρίκιο όταν ένας τυφώνας χτύπησε το νησί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί και μόλις μπορέσει θα αναχωρήσει για το Ντουμπάι.

Κλείσιμο
Ωστόσο η κατάσταση στις σχέσεις των δύο πλευρών παραμένει περίπλοκη με τις φήμες να εμφανίζουν την Ολιμπίκ Λιόν να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του (εκεί ξεκίνησε την καριέρα του) καθώς κι ο ίδιος φαίνεται να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να αφήσει την Ρεάλ για τη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης