Stoiximan Super League 1, Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-: Λυτρωτής Μιριτέλο - Δείτε το γκολ

Stoiximan Super League 1, Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-: Λυτρωτής Μιριτέλο - Δείτε το γκολ

Ο Μιριτέλο με κεφαλιά στο 90' λύτρωσε τον Αστέρα και του έδωσε με το 1-0 επί του Βόλου μια πολύτιμη νίκη εξάδας! Οι Θεσσαλοί είχαν απίθανη ευκαιρία να προηγηθούν με διπλό δοκάρι των Σιέλη και Ασλανίδη

5979179
Μιριτέλο λαμπρός οδηγεί τον Αστέρα! Οι Αρκάδες τα βρήκαν δύσκολα κόντρα στον μαχητικό Βόλο, όμως με λυτρωτή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και δεύτερο του πρωταθλήματος, Χουάν Μιριτέλο, βρήκαν το γκολ της νίκης στο 90' και πήραν το ματς με 1-0. Οι κιτρινομπλέ είναι στην 6η θέση με 26 βαθούς, στο +3 από τον 7ο Ατρόμητο, ενώ οι Θεσσαλοί έμειναν στη 12η με 14 πόντους.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τα highlights του αγώνα.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον γηπεδούχο Αστέρα Τρίπολης με το καθιερωμένο του 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος ήταν στην εστία, με τους Καρμόνα, Καστάνιο, Zουκάνοβιτς και Χουχούμη στην άμυνα. Μουνάφο και Γκος ήταν το δίδυμα στη μεσαία γραμμή. Καλτσάς, Ζουγλής και Ρεγκίς ήταν η τριπλέτα πίσω από τον Μιριτέλο.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του και ο Άνχελ Λόπεθ κατέβασε τον φιλοξενούμενο Βόλο με 4-2-3-1. Ο Κόστιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Μύγα, Ασλανίδη, Σιέλη και Λούνα μπροστά του. Μπαριέντος και Γκλάβτσιτς ήταν στα χαφ και οι Ντέλετιτς, Κόμπα και Γκαρσία ήταν η μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μωραΐτη.

«Κρύο» πρώτο ημίχρονο
Το πρώτο μέρος κύλησε με χαμηλό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λούνα έπιασε σουτ στην κίνηση μετά από απομάκρυνση του Καστάνιο και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 5' Ο Κόμπα δοκίμασε το πόδι του από το όριο της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 8' ο Nτέλετιτς σούταρε, ο Μωραΐτης έκανε την προβολή αλλά δεν βρήκε την μπάλα.

Ο μεγάλος άτυχος του ματς ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος. Στο 9' ο Έλληνας κίπερ έτρεξε για να προλάβει την μπάλα μετά από δυνατό, ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του. Τη θέση του εκ των αρχηγών των κιτρινομπλέ πήρε ο νεαρός Γραμματικάκης, ο οποίος κράτησε το μηδέν για ακόμα μια φορά.

Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με δυνατό σουτ του Ρεγκίς εκτός περιοχής. Αυτή ήταν επί της ουσίας και η τελευταία φάση του ματς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (13΄Γραμματικάκης), Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα (85΄Μπαρτόλο), Μουνάφο, Γκος (71΄Γιαμπλόνσκι), Ζουγλής (71΄Μάντζης), Ρεγκίς, Καλτσάς, Μιριτέλο.


Βόλος (Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (94΄Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (94΄Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66΄Τσοκάνης), Γκαρσία (80΄Ράσιτς), Μωραΐτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς δρούσε η συμμορία Vor V Zakone: Ο «Vor», οι τοκογλύφοι και οι εκβιασμοί - Φωτογραφίες από τα κλοπιμαία

Ιώσεις: Ποιες λοιμώξεις κυκλοφορούν φέτος και προσβάλλουν τα παιδιά, τι να προσέχουν οι γονείς

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Τον έκραξαν επειδή έκανε δώρο το φθηνότερο Rolex σε υπάλληλό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης