Σαντιό Μανέ: Είχε απορρίψει τη γυναίκα του στα 14 της, αλλά την ερωτεύτηκε στα 16 της - Το είχαμε συμφωνήσει, λέει ο πεθερός του

Σαντιό Μανέ: Είχε απορρίψει τη γυναίκα του στα 14 της, αλλά την ερωτεύτηκε στα 16 της - Το είχαμε συμφωνήσει, λέει ο πεθερός του

Η ηλικία συναίνεσης στη Σενεγάλη είναι τα 16 - Ο πεθερός του ποδοσφαιριστή αποκάλυψε πότε γνωρίστηκε το ζευγάρι, το «deal» των δύο οικογενειών και την επιχειρηματική σχέση με τον γαμπρό του

mane_arthrou
Τον Ιούνιο του 2019, λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα στο Κόπα Άφρικα που φιλοξενήθηκε στην Αίγυπτο, ο Σαντιό Μανέ είχε δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Σενεγάλης μιλώντας για την πορεία της Εθνικής ομάδας, αλλά και για ζωή του.

Εκεί μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πιθανότητα του γάμου, με τον 27χρονο (τότε) Σαντιό να χαμογελά και να αποκαλύπτει: «Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι, αλλά ξέρετε ότι ο γάμος και η εμπλοκή των γονιών το καθιστούν λίγο... περίπλοκο. Θυμάμαι μια μέρα, η μαμά μου και ο θείος μου ήθελαν να παντρευτώ, όπως είναι η παράδοση στο χωριό μου, ένα 14χρονο κορίτσι, αλλά είχα αρνηθεί. Αλλά μην ανησυχείτε, αν βρω την αδελφή ψυχή μου, θα παντρευτώ αμέσως».



Κλείσιμο
Τέσσερα χρόνια αργότερα, πάλι λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στο Κόπα Άφρικα (αυτή τη φορά διεξάγεται χειμώνα και φιλοξενείται στην Ακτή Ελεφαντοστού) ο Σαντιό Μανέ δεν χρειάστηκε να απαντήσει σε κάποια ανάλογη ερώτηση, αλλά απλά δημοσιοποίησε τον γάμο του... Κι όπως αποδείχθηκε, η «αδελφή ψυχή του» ήταν τελικά η 14χρονη που είχε... απορρίψει, αλλά εν τέλει συνάντησε το 2021 (όταν εκείνη ήταν 16) και την παντρεύτηκε προ ολίγων ημερών, υλοποιώντας τη... συμφωνία των δύο οικογενειών!

Τον συγκεκριμένο όρο (συμφωνία) χρησιμοποίησε ο πεθερός του Μανέ, Αμαντού Ταμπά, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γαμπρό του.

Petheros_mane
Ο πεθερός του Σαντιό Μανέ μιλά για τον διάσημο γαμπρό του.


«Ο Σαντιό είδε την Αΐσα πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια περίπου. Η κόρη μου και η σύζυγος μου επισκέφθηκαν την οικογένεια Μανέ και εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Μάλλον είδε κάτι ιδιαίτερο σ' αυτήν και οι γονείς του την εκτίμησαν. Έτσι, ήρθαν να με βρουν μετά από λίγες ημέρες και, όπως ορίζει η παράδοσή μας, συμφωνήσαμε σε όλα και περιμέναμε να έρθει η μέρα του γάμου. Όλο αυτό το διάστημα δεν έβγαιναν μαζί, γιατί η κόρη μου ήταν ακόμη πολύ μικρή» δήλωσε στα ΜΜΕ της Σενεγάλης ο αρχιτέκτονας στο επάγγελμα πεθερός του Μανέ, ο οποίος, πολλά χρόνια πριν αρχίσει το ειδύλλιο, είχε ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον μέλλοντα γαμπρό του.

Mane1


Και αυτό γιατί λόγω επαγγέλματος είχε αναλάβει τα περισσότερα από τα φιλανθρωπικά πρότζεκτ του Μανέ στη Σενεγάλη.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Σαντιό και την οικογένεια του. Είναι καλοί και ταπεινοί άνθρωποι και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση. Έχω εκτιμήσει τον χαρακτήρα και τις γνώσεις του. Τώρα που του έδωσα την κόρη μου, θα ήθελα να τη φροντίζει καλά και κυρίως να ζει σύμφωνα με τις μουσουλμανικές εντολές, γιατί είναι καλός μουσουλμάνος» είπε ο Ταμπά, ο οποίος έσπευσε να στείλει και... μήνυμα στον διάσημο γαμπρό του: «Θα ήθελα να του πω ότι ο γάμος δεν είναι εύκολος».

Τα προεδρικά πειράγματα στον γαμπρό

Ο γάμος του Σαντιό Μανέ είναι το βασικό θέμα συζήτησης στη Σενεγάλη, με τον πρόεδρο της χώρας Μάκι Σαλ, υποδεχόμενο την αποστολή της Εθνικής ομάδας (πριν το ταξίδι για το Κόπα Άφρικα) να κάνει ειδική αναφορά.

Quand Macky Sall souhaite heureux ménage à Sadio Mané


«Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον Σαντιό Μανέ για τον γάμο του... Θέλω να έρθει εδώ για να τον χειροκροτήσουμε και να του ευχηθούμε έναν ευτυχισμένο γάμο» είπε ο Σαλ, με τον Μανέ να ξεσπά σε αμήχανα γέλια και να βάζει τα χέρια του στο πρόσωπο, πριν βρεθεί μπροστά από τον πρόεδρο και με τον Σαλ να συμπληρώνει: «Είθε ο Θεός να ευλογήσει το σπίτι σας και τους απογόνους σας. Από τώρα και στο εξής θα έχεις και άλλη... δουλειά εκτός από το να σκοράρεις γκολ».

Με την Αΐσα φόντο στο κινητό

Ο Σαντιό και η Αΐσα, λίγο μετά τον γάμο τους, «χώρισαν» αναγκαστικά λόγω των υποχρεώσεων που έχει ο πρώτος με την Εθνική ομάδα.

Αλλά, όπως φρόντισε να δείξει κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο επιθετικός της Αλ Νασρ έχει ήδη κάνει την αγαπημένη του φόντο στο κινητό του...








Ειδήσεις σήμερα:

Το συνεχίζει ο Μουρατίδης με τη Λαμπίρη: «Τα έκανε σκ... στην προσωπική της ζωή με το θέμα της κόρης της»

Κόντρα μετεωρολόγων για την κακοκαιρία - Ο Μαρουσάκης βλέπει χιόνια στο κέντρο της Αθήνας και εξοργίζει τον Καλλιάνο


Το Ιράν επιβεβαίωσε ότι δυνάμεις του κατέλαβαν δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης