Σέρχιο Ράμος: Εμπλέκεται σε σκάνδαλο ντόπινγκ

Σέρχιο Ράμος: Εμπλέκεται σε σκάνδαλο ντόπινγκ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Σέρχιο Ράμος εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο ντόπινγκ και μια ιστορία που προέρχεται από τα χρόνια του Ισπανού στόπερ στη Ρεάλ Μαδρίτης

ramos
Ένα μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ αρκετών ετών φέρνουν στη φόρα οι Ισπανοί. Σύμφωνα με την Relevo, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (AMA) έχει ξεκινήσει έρευνα όσον αφορά το ισπανικό ποδόσφαιρο για τυχόν παρατυπίες της Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ της χώρας.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ισπανική αρχή αντιντόπινγκ προσπάθησε να κρύψει αρκετά θετικά τεστ ντόπινγκ αθλητών της χώρας, με σκοπό να μην αμαυρωθεί το όνομα της χώρας προς τα έξω. Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να είναι ένας εκ των μεγαλύτερων αθλητών που έχουν σχέση με την όλη ιστορία, με την Relevo να τονίζει ότι στα χρόνια που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε επωφεληθεί από τις παρατυπίες της Ισπανικής Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ.


Ο έμπειρος στόπερ της Σεβίλλης, φέρεται να καθυστέρησε επίτηδες να δώσει το «παρών» σε έναν καθιερωμένο έλεγχο ντόπινγκ μετά από ένα παιχνίδι με τη Μάλαγα. Βέβαια, στις αναφορές των υπεύθυνων του αγώνα δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, κάτι που ενδέχεται ωστόσο να ήταν μέρος και του... σχεδίου.


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τα 8 συνηθέστερα συμπτώματα για την παραλλαγή του κορωνοϊού που σαρώνει - Τι θα πρέπει να προσέξετε

Τι έγραφε ο Έπσταϊν σε email για τον ισχυρισμό ότι ο Στίβεν Χόκινγκ συμμετείχε σε όργιο με ανήλικες

Η πρώτη βασίλισσα στον κόσμο με καταγωγή από την Αυστραλία - Το τελεσίγραφο που έδωσε στην πεθερά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης