Θλάση ο Παλάσιος - Χάνει τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Θλάση ο Παλάσιος - Χάνει τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Σεμπαστιάν Παλάσιος

6062579
Ατυχία με το καλημέρα του 2024 στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς είχαν τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να παθαίνει θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να μένει εκτός για 3 βδομάδες.

Ο εξτρέμ του «τριφυλλιού» θα είναι εκτός από τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στις 10 και 17 Ιανουαρίου, αλλά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στις 14 Ιανουαρίου. Όσον αφορά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει, καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Εκτός με τραυματισμό από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (που θα το χάσει φυσικά και ο Παλάσιος) θα είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό που χθες προπονήθηκε, σήμερα υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Ηπειρώτες. Στον αντίποδα προπονήθηκαν κανονικά οι Τζούρισιτς και Τσέριν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την πρώτη προπόνηση του νέου χρόνουν έχει ως εξής: «Με δύο θετικά και δύο αρνητικά νέα ξεκίνησε το 2024 στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης», φτάνοντας πια στην κορύφωση της προετοιμασίας για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κλείσιμο
Στο πρόγραμμα επέστρεψαν, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους οι Τζούριτσιτς, Τσέριν. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης εγκατέλειψαν με τραυματισμό οι Παλάσιος, Σένκεφελντ. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο πράσινο τιμολόγιο ρεύματος από σήμερα όσοι δεν δήλωσαν προτίμηση – Στα 13,63 λεπτά η κιλοβατώρα της ΔΕΗ

Χάος σε σιδηροδρομικό σταθμό τη στιγμή που «χτυπά» ο Εγκέλαδος στην Ιαπωνία - Δείτε βίντεο


Βίντεο: Viral το πρόστυχο φιλί του προέδρου της Αργεντινής - και γκουρού του ταντρικού σεξ - Χαβιέρ Μιλέι με την σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης