Serie A, Γιουβέντους - Ρόμα 1-0: Στο -2 από την κορυφή - Απίθανη ασίστ με τακουνάκι από τον Βλάχοβιτς - Δείτε το γκολ

Serie A, Γιουβέντους - Ρόμα 1-0: Στο -2 από την κορυφή - Απίθανη ασίστ με τακουνάκι από τον Βλάχοβιτς - Δείτε το γκολ

Συμπλήρωσε 13 παιχνίδια χωρίς ήττα η Μεγάλη Κυρία - Το γκολ ο Ραμπιό

28114006
Η Γιουβέντους έκλεισε ιδανικά το 2023.

Στο τελευταίο ματς της Serie A μέσα στο έτος η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επικράτησε Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στο Τορίνο με 1-0, εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της Ίντερ από την Τζένοα και θα μπει στο 2024 ως δεύτερη στη σε απόσταση δυο βαθμούς από τους πρωτοπόρους Νερατζούρι (45-43).

Οι Μπιανκονέρι έφτασαν το αήττητο σερί τους στο Καμπιονάτο στα 13 ματς, έχοντας δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από την πλευρά τους οι Τζιαλορόσι είναι 7οι με 28 βαθμούς όσους έχει και η Νάπολι και είναι στο -1 από την Αταλάντα και στο -3 από την Μπολόνια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy202yqav889)
Κλείσιμο


Οι Ροσονέρι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό. O Κριστάντε έπιασε σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Βλάχοβιτς και κατέληξε στο δοκάρι της Γιουβέντους. Στο 12' ο Βλάχοβιτς βρήκε χώρο, κουβάλησε την μπάλα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε άστοχα, ενώ επτά λεπτά αργότερα (19') η προσπάθεια του Σέρβο φορ σταμάτησε στα σώματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy1yxmy3yiyh)


Οι Ρωμαίοι είχαν δεύτερη μεγάλη φάση στο 31', όταν ο Ντιμπάλα με φανταστικό τελείωμα από το όριο της περιοχής σημάδεψε τη ρίζα του δοκαριού. Από την πλευρά της η Γιούβε έφτασε κοντά στο γκολ στο 43'. Ο Κόστιτς έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Εντικά έδιωξε εντυπωσιακά με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy1zaawyqzdt)


Η Γιούβε ευτύχησε να βρει γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 47'΄ο Βλάχοβιτς έσπασε την μπάλα στον Ραμπιό με φανταστικό τακουνάκι και ο Γάλλος χαφ με πλασέ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Πατρίσιο για το 1-0.

Η συνέχεια κύλησε σε στυλ... Αλέγκρι. Οι γηπεδούχοι άφησαν την μπάλα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε μια ανούσια κατοχή. Στο 67' ο Παρέδες σούταρε από το ημικύκλιο και η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στο 71' ο Ντιμπάλα πλάσαρε εκτός περιοχής, έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε ο Σέζνι και στο 82' ο Μπρέμερ έδιωξε με το κεφάλι το εκτός περιοχής πλασέ του Κριστιάντε.

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Γουεά, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (76' Ίλινγκ-Τζούνιορ), Βλάχοβιτς (76' Μίλικ), Γιλντίζ (66' Κιέζα)

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Γιορέντε, Εντικά, Κρίστενσεν, Κριστάντε, Παρέδες (74' Ελ Σααραουί), Μπόβε (64' Πελεγκρίνι), Ζαλέβσκι (80' Αζμούν), Ντιμπάλα, Λουκάκου.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: «Είδα τον φίλο μου στο πάτωμα, γεμάτο αίματα» - Η κατάθεση του κουμπάρου του 32χρονου

Απελπισία για 30.000 επιβάτες του Eurostar – Έμειναν αποκλεισμένοι στο Λονδίνο όταν πλημμύρισαν τα τούνελ του τρένου

Ταυτοποιήθηκε δίδυμο αλλοδαπών που έκλεβε επί έξι χρόνια το ίδιο αγρόκτημα σε χωριό του Ξυλοκάστρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης