Μπαρτζώκας για το Άλμπα-Ολυμπιακός: «Είναι ένα παιχνίδι που εάν χάσεις έχεις πρόβλημα» - Βίντεο

Μπαρτζώκας για το Άλμπα-Ολυμπιακός: «Είναι ένα παιχνίδι που εάν χάσεις έχεις πρόβλημα» - Βίντεο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την Άλμα και την συνέχεια του Ολυμπιακού στη Euroleague 

bartzokas

Για το Βερολίνο αναχωρήσε την Πέμπτη η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού που την Παρασκευή παίζει με την Άλμπα για την 17η ημέρα της Euroleague. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέλυσε τον αντίπαλο της ομάδας του και στη συνέχεια στάθηκε στις προσθήκες που γέμισαν το ρόστερ, με στόχο έναν καλύτερο 2ο γύρο στη διοργάνωση για τους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Κάνααν για το ματς με την Άλμπα (29/12)



Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα
«Να συγκεντρωθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού που είναι παρόμοιες με τη Βιλερμπάν. Είναι ένα παιχνίδι που αν χάσεις είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά για να το κερδίσεις απαιτεί προσπάθεια μεγάλη, καλή εμφάνιση. Αποδείχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα πως η Άλμπα μπορεί να κερδίσει, γύρισαν οι τραυματίες, παίζει ο Ματ Τόμας και ο Στέρλινγκ Μπράουν. Είναι μια καλή ομάδα και χρειάζεται να παίξεις καλά για να την κερδίσεις».

Για την Άλμπα: «Η EuroLeague είναι μια διοργάνωση που κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει και να αφήσει κανένα παιχνίδι. Συγκεντρώνει τα φώτα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και πέρσι το ίδιο συνέβη με την Άλμπα αλλά στο τέλος της χρονιάς έκανε πολύ σημαντικές νίκες. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να έχουμε σεβασμό στον τρόπο που παίζουν. Είναι πρωταθλητές, παίζουν street μπάσκετ τα τελευταία χρόνια με τον ίδιο προπονητή, είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα. Πρέπει να προστατεύσουμε την μπάλα για να μη δεχτούμε πόντους στο τρανζίσιον, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε όπως πρέπει σε ένα τέτοιο ματς».

Για τον 1ο γύρο και τη συνέχεια: «Ακόμα και πέρσι που τερματίσαμε πρώτοι, στον 1ο γύρο είχαμε 11-7. Θέλω να πω ότι όλοι χάνουν και συστηματικά. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, πάντα θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι πιο καλό, χάσαμε 2-3 ματς στον πόντο και πιθανότατα ίσως ο δικός μας χειρισμός, παικτών και προπονητών, η τύχη και η ελλειψη προετοιμασίας. Αυτήν τη στιγμή είμαστε πιο γεμάτοι με τις προσθήκες, το είχαμε συναποφασίσει με τη διοίκηση να δούμε τι χρειάζεται η ομάδα και να ενισχυθούμε όταν πρέπει. Το έχουμε κάνει σε καλό βαθμό και θέλουμε να κάνουμε καλύτερο 2ο γύρο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες».

Για τον Πετρούσεφ: «Κάθε μέρα που περνάει είναι προς όφελός του και δικό μας, αισθάνεται πιο άνετα με το σύστημά μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρι παλάμης σκότωσε τον αστυνομικό ο Νορβηγός

Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων: «Θερίζουν» κορωνοϊός και ιώσεις - Σύσταση για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, νοσοκομεία και ΜΜΜ

Συγκινεί ο πατέρας του επισμηναγού που σκοτώθηκε στην Καλαμάτα: «Έφυγε έτσι όπως ήθελε, να πετάει»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης