Γιάννης Κωνσταντέλιας: Με 10 εκατ. ευρώ είναι το πιο ακριβό διαμάντι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Με 10 εκατ. ευρώ είναι το πιο ακριβό διαμάντι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ

Η αξία του νεαρού ποδοσφαιριστή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πάρει την… ανηφόρα και αυτή την εποχή είναι ο πιο ακριβός παίκτης του «ασπρόμαυρου» ρόστερ

konstantelias
Λίγοι φαντάζονταν ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα κάνει ένα τόσο εντυπωσιακό ξεπέταγμα και θα στρέψει όλα τα φώτα πάνω.

Φέτος, πιο ώριμος από ποτέ, ο «Ντέλιας», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά στην Τούμπα, κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν, βελτιώνοντας σημαντικά τα τελειώματά του και βάζοντας το γκολ (7) στο ρεπερτόριο του.

Ο Κωνσταντέλιας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έλειψε σε κανένα από τα 28 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ, στα 18 έπαιξε ως βασικός, αποδεικνύοντας ότι είναι βασικό γρανάζι στη μηχανή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το αν θα μείνει ή θα φύγει ο «Ντέλιας» το ερχόμενο καλοκαίρι είναι μια άλλη συζήτηση, άλλωστε από το χειμώνα του 2022 ο ΠΑΟΚ φρόντισε να εξασφαλίσει στο «χρυσό» παιδί του ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έως το 2027 (με συνολικές απολαβές άνω των 2.000.000 ευρώ) και δεν ανησυχεί καθόλου για τη διαφαινόμενη «μάχη» που θα γίνει στην πόρτα του.

Κλείσιμο
Το σίγουρο είναι ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πάρει την… ανηφόρα και σήμερα αποτιμάται από την έγκυρη και εξειδικευμένη ιστοσελίδα «transfermarkt» στα 10.000.000 Ευρώ, με την συνολική αύξηση να έχει ξεπεράσει το 1.000%.

Το φθινόπωρο του 2022 η τιμή του «Ντέλια» ήταν πολύ χαμηλά (400.000 Ευρώ), ενώ στην πρώτη επαναξιολόγηση του 2023 είχε εκτοξευτεί στα 4.000.000 Ευρώ, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να καθιερώνεται ως βασικός στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Με το κλείσιμο της σεζόν 2022-23 ήρθε η νέα επαναξιολόγηση από το «transfermarkt» να ανεβάσει τη «μετοχή Κωνσταντέλιας» στα έξι εκατομμύρια Ευρώ, τον Σεπτέμβριο του 2023 υπήρξε νέα αύξηση κατά δύο εκατομμύρια για να φτάσουμε στην τελευταία αξιολόγηση της χρονιάς που όρισε την τιμή στα 10.000.000 ευρώ χρίζοντας έτσι τον διεθνή από τον Βόλο ως τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή του «ασπρόμαυρου» ρόστερ και τρίτο σ’ ολόκληρο το πρωτάθλημα της Super League.

Η χρηματιστηριακή λίστα του ΠΑΟΚ

Αυξητικές τάσεις παρουσίασαν οι μετοχές των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που μετά την περσινή πτωτική πορεία, έφτασε φέτος στα 7.000.000 ευρώ, δεύτερος πίσω από τον Κωνσταντέλια, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, σκαρφάλωσε στα 4.500.000 Ευρώ και τον ακολουθεί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι κατά 500.000 Ευρώ λιγότερα.

paok-transfermarkt_0


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός

Φωτογραφίες: Η 74χρονη Βέρα Γουάνγκ είναι ίδια με τις κατά 40 χρόνια μικρότερες κόρες της

Οι 41 χώρες-φορολογικοί παράδεισοι που μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εφορίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης