Τουρκία: Οι οπαδοί της Ανκαραγκουτσού αποθέωσαν τον πρόεδρό τους για το ξύλο στον διαιτητή - Δείτε βίντεο

Τουρκία: Οι οπαδοί της Ανκαραγκουτσού αποθέωσαν τον πρόεδρό τους για το ξύλο στον διαιτητή - Δείτε βίντεο

Ο Φαρούκ Κότσα που είχε προφυλακιστεί για μετά το επεισόδιο που είχε με τον ρέφερι της αναμέτρησης Ανκραγκουτσού-Ρίζεσπορ, είναι κάτι σαν... ήρωας για τους φίλους της ομάδας του

MixCollage-12-Dec-2023-02-15-AM-9232
Σοκαρισμένη έμεινε πρόσφατα η Τουρκία και όχι μόνο, όταν μετά το τέλος της αναμέτρησης Ανκραγκουτσού-Ρίζεσπορ ο Φαρούκ Κότσα, πρόεδρος της πρώτης, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ, ρέφερι του ματς.

Το ζήτημα πήρε διαστάσεις, το εκεί πρωτάθλημα διακόπηκε για μερικές ημέρες ενώ ξέχωρα το ποινικό σκέλος, στον Κότσα που παραιτήθηκε από πρόεδρος επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο.

Το club δε τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και 63.000 ευρώ πρόστιμο.
Κλείσιμο
 Την ίδια στιγμή ο Κότσα προφυλακίστηκε καθώς ο διαιτητής κινήθηκε και νομικά εναντίον και πριν από λίγη ώρα αποφυλακίστηκε, ενώ η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια. Πλέον μπορεί να λογίζεται για... λαϊκός ήρωας της ομάδας του.

Εκατοντάδες φίλοι της Ανκαραγκουτσού τον υποδέχθηκαν μόλις βγήκε από τη φυλακή με καπνογόνα και συνθήματα, ενώ ο ίδιος δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για τα όσα έγιναν.


«Δεν πρέπει να δίνουμε λόγους ώστε να δικαιολογήσουμε τον άδικο ή τον κλέφτη. Δυστυχώς, με μια γροθιά εναντίον αυτών που πραγματοποίησαν αυτά τα γεγονότα, ένιωσα ότι τους δικαίωσα. Η μορφή αντίδρασης μπορεί να ήταν λανθασμένη, αλλά το να είσαι άνθρωπος, να είσαι άντρας σημαίνει να αντιδράς στην αδικία και στο λάθος.
Δεν είμαι ήρωας. Συγνώμη για ότι έγινε. Ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Πήρα πάρα πολλά, από άλλους προέδρους αλλά και φιλάθλους άλλων ομάδων», είπε μεταξύ άλλων στα media εν μέσω αποθέωσης!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης