Παναθηναϊκός: Φτάνει στην Αθήνα και σηκώνει μανίκια ο Τερίμ - «Βουνό» το πρόγραμμα και «διαβολοβδομάδα» με το καλημέρα

Παναθηναϊκός: Φτάνει στην Αθήνα και σηκώνει μανίκια ο Τερίμ - «Βουνό» το πρόγραμμα και «διαβολοβδομάδα» με το καλημέρα

Θα κάνει ντεμπούτο στις 3 Ιανουαρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από 10 έως 17 του μήνα θα παίξει 2 φορές με τον Ολυμπιακό και μία με την ΑΕΚ!

terim-maketa
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας και επειδή κρίθηκε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει το κλαμπ στην κορυφή της Stoiximan Super League το 2024. 

Στον πάγκο του ΠΑΟ, ως προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, θα καθίσει ο Φατίχ Τερίμ. Ο 70χρονος που έχει κερδίσει 8 πρωταθλήματα Τουρκίας, αλλά δεν έχει πάρει τίτλο έξω από τα σύνορα της χώρας του, φτάνει στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση το πρωί (10:50) της Τετάρτης. 



Το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο Κορωπί, μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο του αγώνα στη Stoiximan Super League. 

Ο Φατίχ Τερίμ που έχει παίξει φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό αλλά και Εθνική Ελλάδος, έχει έρθει στην χώρα μας και για τα παιχνίδια του Champions League του 2003 με τους Πειραιώτες όπου είχε χάσει με 3-0 στη Ριζούπολη (με τη Γαλατά). 

Αυτή τη φορά έρχεται για ν' αναλάβει ελληνική ομάδα. Τον Παναθηναϊκό. Έρχεται για να κάνει αυτό που κρίθηκε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ο Γιοβάνοβιτς. 

Να πάρει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. 

Πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα 

Ο Φατίχ Τερίμ θα έχει μια εβδομάδα στη διάθεση του να δουλεψει με την ομάδα πριν από την πρεμιέρα του. Αυτή θα γίνει την Τετάρτη (3/1,21:00) στο "Αποστολος Νικολαϊδης". 

Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα ενώ την Κυριακή (7/1) θα αντιμετωπίσει επίσης στην έδρα του, τον Παναιτωλικό. 

3225996


Δύο παιχνίδια για τα οποία υπάρχει απαίτηση για έξι βαθμούς.

«Διαβολοβδομάδα» με το καλημέρα 

Τρεις ημέρες μετά τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός εισέρχεται στη μάχη του Κυπέλλου με ντέρμπι "αιωνίων". Την Τετάρτη (10/1, 21:30) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον 1ο αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου. 

Ακολουθεί την Κυριακή (14/1, 20:30) το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Τετάρτη (17/1, 21:00) η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. 

Τρία ντέρμπι σε επτά ημέρες. 

Ακολουθούν τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. 

Όλα αυτά στον πρώτο μήνα του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος θα αξιολογήσει το ρόστερ, θα ανακατέψει την τράπουλα, θα κάνει τις προσθήκες που θέλει και θα παλέψει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο για πρωτάθλημα. 

Τα ντέρμπι του πρώτου μήνα θα κρίνουν πολλά για τη μάχη του τίτλου που θα δώσει ο ΠΑΟ στα πλέι οφ. Θυμίζουμε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άφησε στο -1 από τον πρώτο ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρομπότ της Tesla τραυμάτισε μηχανικό στο εργοστάσιο του Τέξας

Νεκρός εντοπίστηκε 16χρονος στη Νέα Σμύρνη - Έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Πήρε θέση για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς ο Μπισμπίκης - Φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης