La Liga, Μπαρτσελόνα-Αλμερία 3-2: Ο Σέρχι Ρομπέρτο «καθάρισε» την ουραγό - Δείτε τα γκολ
Ο Ισπανός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Τσάβι
Η κλάση του Σέρχι Ρομπέρτο απέτρεψε την Μπαρτσελόνα από το να υποστεί μία ακόμη «γκέλα» στη LaLiga, αυτή την φορά με την ουραγό, Αλμερία. Τελικά, με δύο γκολ του 31χρονου μέσου η ομάδα του Τσάβι επικράτησε με 3-2 στο «Ολίμπικο» της Βαρκελώνης μειώνοντας στο -4 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και στο -6 από την πρωτοπόρο, Τζιρόνα, αλλά με ματς περισσότερο από τις δύο προαναφερθείσες.
Η Αλμερία αποδείχθηκε πολύ «σκληρό καρύδι» απέναντι στους Καταλανούς και παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε ν΄ απαντήσει απειλώντας τους γηπεδούχους να βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση στην... κούρσα του τίτλου.
Τελικά τη λύση για τους «μπλαουγκράνα» έδωσε ο Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος στο 60΄ έδωσε το δεύτερο προβάδισμα στην ομάδα του και στο 83΄ πέτυχε το γκολ της νίκης.
Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ της 18ης αγωνιστικής στη LaLiga και η βαθμολογία
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.