Ο μεγάλος αρχηγός της Ίντερ ο οποίος κέρδισε το Champions League το 2010 και σήμερα είναι αντιπρόεδρος της ομάδας του Μιλάνου ταξίδεψε από την Ιταλία στην Ελβετία για την κλήρωση αλλά λίγο έλειψε να την δει από το κινητό.
👀 Şampiyonlar Ligi kura çekiminde görevli Javier Zanetti'yi tanımıyor!
Αν και στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές ο σεκιουριτάς που είχε αναλάβει να... τσεκάρει την είσοδο των επισήμων στην κεντρική σάλα δεν είχε ιδέα ποιος ήταν.
Ο Ζανέτι δεν είχε διαπίστευση για να αποδείξει ότι είναι αντιπρόεδρος της Ίντερ και ο Αργεντινός... ζορίστηκε αρκετά για να περάσει στην αίθουσα με παρέμβαση τρίτων.
Εκεί είδε την κληρωτίδα να βγάζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο δρόμο της Ίντερ.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.