ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο στο Άμστερνταμ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ

ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο στο Άμστερνταμ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ

Τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της Πέμπτης στηην Ολλανδία

araoyxo
Η ΑΕΚ αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί για την Ολλανδία για να υπερασπιστεί κόντρα στον Άγιαξ την τρίτη θέση που θα την οδηγήσει σε συνέχεια στο Conference League. Τα πιθανά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα με τον Αραούχο, όπως αναμενόταν, να μην υπολογίζεται.

Ο Ματίας Αλμέιδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ στα Σπάτα την Τρίτη, με τους κιτρινόμαυρους να αναχωρούν αύριο για το Άμστερνταμ αποφασισμένοι για να σταθούν όρθιοι και να διατηρήσουν την τρίτη θέση στην οποία βρίσκονται και η οποία οδηγεί σε συνέχεια στο Conference League.

Η ΑΕΚ πάει για δύο αποτελέσματα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» καθώς της αρκεί τουλάχιστον ο βαθμός απέναντι στον Άγιαξ για να τερματίσει τρίτη στον όμιλο και να έχει ευρωπαϊκή συνέχεια. Παρ' όλα αυτά ο στόχος θα πρέπει να είναι όπως πάντα η νίκη, σύμφωνα και με τη νοοτροπία που έχει περάσει ο Αλμέιδα.

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, με τον Αλμέιδα, όπως αναμενόταν, να μην έχει διαθέσιμο τον Αραούχο καθώς ακόμα παραμένει εκτός λόγω των ενοχλήσεων που τον είχαν αφήσει την τελευταία στιγμή νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά αντίθετα μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Γιόνσον που από χθες επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Αθανασιάδης θα είναι δεδομένα στην εστία λόγω της απουσίας του τραυματία Στάνκοβιτς, ενώ η αμυντική τετράδα είναι πιθανό να αποτελείται από τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Σιντιμπέ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής πλάι στον Σιμάνσκι είτε θα ξεκινήσει ο Γιόνσον, είτε ο Γαλανόπουλος, αν ο Δανός χαφ κριθεί καλύτερο να βοηθήσει από τον πάγκο λόγω της απουσίας του το προηγούμενο διάστημα.

Στην αριστερή πλευρά, εξ αιτίας του απόντα Γκατσίνοβιτς που είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο ματς με την Μπράιτον, δεν αποκλείεται να παίξει ο Τσούμπερ, με τον Άμραμπατ δεξιά, ενώ μπροστά ο Λιβάι Γκαρσία που έχει επανέλθει και έχει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του είναι πιθανό να ξεκινήσει στην κορυφή έχοντας τον Μάνταλο από πίσω του.

Οι κιτρινόμαυροι θα πετάξουν το πρωί της Τετάρτης για το Άμστερνταμ και στη συνέχεια το απόγευμα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του Άγιαξ, όπου ο Αλμέιδα θα παραχωρήσει και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Έχω την αίσθηση ότι γνωρίζει τον καθοδηγητή αλλά δεν το λέει γιατί φοβάται, λέει ο δικηγόρος του 18χρονου

Απίστευτο περιστατικό bullying σε δημοτικό του Βόλου: Ανήλικος έγδυσε και έπαιξε τρίλιζα στα οπίσθια 7χρονου!

Η Ισραηλινή στρατιώτης που έζησε από θαύμα: Δέχτηκε 12 σφαίρες, προσποιήθηκε τη νεκρή και περίμενε 4 ώρες τη χαριστική βολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης