Netflix: Θα μεταδώσει αγώνα επίδειξης μεταξύ του Ναδάλ και του Αλκαράθ

Netflix: Θα μεταδώσει αγώνα επίδειξης μεταξύ του Ναδάλ και του Αλκαράθ

Κίνηση έκπληξη από την συνδρομητική πλατφόρμα η οποία εγκαινιάζει τις live αθλητικές μεταδόσεις με έναν ξεχωριστό αγώνα τένις

nadal-alcaraz-afisa11
Σε λίγες η UEFA θα ανακοινώσει τις νέες τηλεοπτικές συμφωνίες (ύψους πολλών δισ. ευρώ) για την τριετία 2024-2027 και τα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Πριν από μία εβδομάδα η Premier League ανακοίνωσε τη δική της συμφωνία με Sky Sports και BT Sports έναντι 7.81 δισεκατομυρίων για την επόμενη τετραετία.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι η κινητήριος δύναμη του παγκόσμιου αθλητισμού και δειλά, δειλά στο κόλπο μπαίνουν ολοένα και περισσότεροι παίκτες.

Ανάμεσα τους και το Netflix που μέχρι στιγμής χρηματοδοτούσε αθλητικά ντοκιμαντέρ αλλά τώρα κάνει το πρώτο του βήμα στις αθλητικές μεταδόσεις...

Κλείσιμο
Την Κυριακή 3 Μαρτίου η ιντερνετική πλατφόρμα θα μεταδώσει από το Λας Βέγκας τον αγώνα επίδειξης με αντιπάλους τον Κάρλος Αλακράθ και τον Ράφα Ναδάλ.



Το ματς που όλοι οι φίλοι του τένις θα ήθελαν να δουν έστω και μια φορά σε ένα Grand Slam, αλλά με τον Ναδάλ να προσπαθεί να επανέλθει από τον τραυματισμό του δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα μπορούσαν να βρεθούν αντίπαλοι σε επίσημο ματς.

«Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Αλακαράθ,. Δύο σούπερ σταρ του τένις. Μια επική ζωντανή αναμέτρηση. Το Slam του Netflix», ανέφερε σε ανάρτηση του το Netflix Espana και ήδη στην Ισπανία μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Με οίδημα στο κεφάλι μετά το αλλεργικό σοκ η 17χρονη - Το βούτυρο στο ψωμί, η καθηγήτρια που τη βρήκε και οι ενέσεις αδρεναλίνης

«Δεν ήταν δυνατόν να προβλέψω ότι θα άνοιγαν τρύπα» -Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες - Δείτε όλα τα μέτρα για την οπαδική βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης