Κύπελλο NBA: «Βασιλιάδες» στο Λας Βέγκας οι Λέικερς, 123-109 τους Πέισερς - Δείτε βίντεο

Κύπελλο NBA: «Βασιλιάδες» στο Λας Βέγκας οι Λέικερς, 123-109 τους Πέισερς - Δείτε βίντεο

Με μία απίθανη εμφάνιση του Άντονι Ντέιβις και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς συνοδοιπόρο, οι Λέικερς κατέκτησαν το πρώτο In-Season Tournament του NBA στο Λας Βέγκας

MixCollage-10-Dec-2023-06-40-AM-3588
Η κυριαρχία των Λέικερς στον τελικό του πρώτου NBA In-Season Tournament υπήρξε αδιαμφισβήτητη! Τι και αν έφτασαν να σουτάρουν το πρώτο τους εύστοχο τρίποντο στο φινάλε της 3ης περιόδου, ήταν αδύνατο να ηττηθούν με τον Άντονι Ντέιβις να πραγματοποιεί αυτήν την εμφάνιση και έτσι υπέταξαν τους Πέισερς με 123-109 στον τελικό του Λας Βέγκας.

Αυτήν τη φορά ο Χαλιμπέρτον δεν είχε άλλον... λαγό στο καπέλο. Ο AD ολοκλήρωσε με 41 πόντους, 20 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 μπλοκ τον τελικό, νίκησε κατά κράτος τον Μάιλς Τέρνερ και όποιον άλλον βρέθηκε μπροστά του για να πάρει από το χεράκι τους Λέικερς.

Οι «λιμνάνθρωποι» από το πρώτο κιόλας λεπτό πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης στα χέρια τους. Φαινόταν πιο έτοιμοι και κυρίως πιο έμπειροι από τέτοια κρίσιμα παιχνίδια. Και πώς να μην είναι άλλωστε. Ο ΛεΜπρόν είχε ορέξεις από νωρίς με τους Λέικερς να προηγούνται 34-29 στο φινάλε της 1ης περιόδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxkbl9z6suix)


Αυτές τις μικρές διαφορές προσπαθούσαν να συντηρήσουν σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, κάτι που έκαναν. Ο ΛεΜπρόν μάλιστα διαμόρφωσε το 46-38 (16') αλλά οι Πέισερς βρήκαν τρόπο να μείνουν κοντά ένεκα της αστοχίας των αντιπάλων τους. Το -5 του ημιχρόνου ήταν τιμητικό, όμως φαινόταν ότι χρειάζεται απλώς ένα ξέσπασμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxkbpx6zczdl)


Κλείσιμο
Και αυτό ήρθε στην 4η περίοδο της αναμέτρησης. Εκεί όπου ο Ντέιβις συνέχισε τη ραψωδία του και όχι μόνο έβαλε στα καλάθια τον Τέρνερ, αλλά τον οδήγησε στον πάγκο με αποβολή λόγω φάουλ. Οι Πέισερς μείωσαν σε 94-91 με τον ΜακΚόνελ, έχοντας 10 λεπτά ακόμα αλλά κάπου εκεί μπήκε η τελεία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxkd18sdz6cp)


Ντέιβις και ΛεΜπρόν ανέλαβαν δράση και το 99-102 έγινε 99-115 με ένα τρίλεπτο να απομένει.

Στο Βέγκας υπάρχουν πολλές ανατροπές αλλά όχι μια τέτοια. Ο «βασιλιάς» απόψε ήταν ο Ντέιβις και οι Λέικερς κατέκτησαν με άνεση τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το παρθενικό NBA In-Season Tournament, την ώρα που ο ΛεΜπρόν συνεχίζει να μεγαλώνει τον μύθο του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxkdm25yrlah)


Τα δωδεκάλεπτα: 34-29, 65-60, 90-82, 123-109





Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα

Οπαδική επίθεση: Κροτίδες, φωτοβολίδες και μαχαίρια βρήκε η ΕΛΑΣ στο γήπεδο στου Ρέντη - Δείτε φωτογραφίες

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Η κυνική ομολογία του 71χρονου δολοφόνου: «Ένας λιγότερος άνθρωπος στη γη»

Ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία το αρχαιότερο φρούριο του κόσμου - Χτίστηκε πριν από 8.000 χρόνια, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης