Vogue: Στα 15 κορυφαία είδη μόδας που καθόρισαν το 2023 η ροζ φανέλα του Μέσι

Vogue: Στα 15 κορυφαία είδη μόδας που καθόρισαν το 2023 η ροζ φανέλα του Μέσι

Η φανέλα της Ίντερ  Μαϊάμι με το Νο10 στην πλάτη είναι και η κορυφαία σε πωλήσεις στην Adidas

27923305
Το καλοκαίρι του 2023 ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη να περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και στο MLS. 

Μετά από έντονη... πίεση από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 με την Εθνική Αργεντινής φόρεσε τη ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. 

Από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης εκτοξεύτηκαν οι πωλησεις σε προϊόντα (ειδικά φανέλες) που έχουν σχέση με τον Μέσι και την Ίντερ Μαϊάμι ενώ όλα τα παιχνίδια που έδωσε στις ΗΠΑ ήταν sold out. 
Κλείσιμο

Παράλληλα και το MLS αύξησε κατακόρυφα τον μέσο όρο εισιτηρίων και το πρωτάθλημα απέκτησε τεράστια... αίγλη. Πριν από λίγες ημέρες το TIME επέλεξε τον Μέσι ως αθλητή του 2023 και τώρα ήρθε και η Vogue για να τον... αποθεώσει. 



Το κορυφαίο περιοδικό επέλεξε τα 15 κορυφαία είδη μόδας που καθόρισαν το 2023 και μέσα σε αυτά είναι και η ροζ φανέλα του Λιονέλ Μέσι! 

«Ο έρωτας της μόδας με το ποδόσφαιρο εκτοξεύτηκε το 2023. Πέρυσι ο Αργεντινός Lionel Messi, αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του, οδήγησε την ομάδα της χώρας του στη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στην ομάδα Ίντερ Μαϊάμι στο Major League Soccer των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, σε μια  απροσδόκητη απόχρωση του un–Barbie pink  ξεπούλησε δημιουργώντας μια πλούσια βιομηχανία bootleg.

Τώρα, σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, η επίσημη φανέλα του Μέσι, με το νούμερο 10 του, παραμένει στη λίστα αναμονής στα περισσότερα μεγέθη στον ιστότοπο της Adidas» έγραψε η Vogue. 

H φανέλα του Μέσι είναι και Νο1 σε πωλήσεις στην Adidas. 


Ειδήσεις σήμερα:

Η απάντηση Μητσοτάκη στον ισχυρισμό Ερντογάν περί τουρκικής μειονότητας στη Θράκη - Δείτε βίντεο

Πτήση τρόμου για αεροσκάφος της Emirates με 14 τραυματίες από σφοδρές αναταράξεις - «Νομίζαμε ότι ήρθε το τέλος»

ΥΠΟΙΚ: Ποιοι ευνοούνται με τις εξαιρέσεις από την τεκμαρτή φορολόγηση των επαγγελματιών - Οι 10 αλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης