Stoiximan Basket League, ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 93-81: Επέστρεψε από το -14 και κέρδισε - Βίντεο

Stoiximan Basket League, ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 93-81: Επέστρεψε από το -14 και κέρδισε - Βίντεο

Μέχρι το 28' ο Κολοσσός ήταν το... αφεντικό στο Παλατάκι

paok_kollossos
Ο ΠΑΟΚ έκανε μία μεγάλη ανατροπή στην 4η περίοδο του αγώνα με τον Κολοσσό (93-81), επιβλήθηκε με επί μέρους 30-15 στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφτασε στη νίκη, ενώ ξεκίνησε την τελευταία περίοδο στο -5 (61-66).

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Χάρισον, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, λόγω ενός τραυματισμού στη μέση, αφού μέτρησε 15 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Φρίντρικσον σημείωσε 14 πόντους και 11 ασίστ!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxftm5ztzwch)


Ο Κολοσσός είχε πλάνο και το εφάρμοσε στο παρκέ με επιτυχία. Τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα στηρίχθηκε στο απίθανο 50% στα τρίποντα (8/16) με τον Ντάνιελ Ουτόμι να έχει 3/4 και αποσπάστηκε με διαφορά 9 πόντων στο ημίχρονο (38-47).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxft9jh2bu3l)
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxfrl4b54i7t)


Για να φτάσουμε μέχρι εκεί, χρειάστηκαν μερικά σερί. Με μπροστάρη τον Άντριου Γκάουντλοκ (6π.) ο Κολοσσός προηγήθηκε με 7-10 και παρά τους 6 σερί πόντους του Άλστον (και τον Χάρισον νοκ άουτ με πρόβλημα στη μέση), διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxft0hoth8ah)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxfsffpoqqkh)


Ο ΠΑΟΚ έκανε σερί 8-0, στο τέλος της 1ης και στην αρχή της 2ης, κάνοντας το 23-28, σε 27-28, όμως ο Κολοσσός με τον Πόλεϊ έκανε το δικό του σερί (7-0) και ξέφυγε με 27-35.

Με άξονες τους Γκάουντλοκ και Μπραίκοβιτς, ο Κολοσσός (παρά την απουσία του Περάντες - αλλά και του Κολοβέρου - που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, η οποία άφησε από 18' την ομάδα του χωρίς πόιντ γκαρντ) διατηρούσε προβάδισμα ασφαλείας, στο όριο της διψήφιας διαφοράς, μέχρι τα τελευταία λεπτά της 3ης περιόδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxfsvgmoawux)


Εκεί ο ΠΑΟΚ, με το σκορ στο 51-64 (2:46 πριν το τέλος της περιόδου), έκανε σερί 10-0 και μείωσε στους 5 (61-66). Και λίγο αργότερα μείωσε και τους 3 (63-66), προτού ο Γκάουντλοκ δώσει ανάσα από την περιφέρεια (63-69).

Ο Χάρισον επέστρεψε στο ματς και ένα δικό του τρίποντο, μαζί με ένα από τον Σχίζα, του επέτρεψε να φέρει το ματς στην ισοπαλία (69-69). Και το τρίτο σερί τρίποντο για την ομάδα του Φώτη Τακιανού έκανε το σκορ 72-69, για πρώτο προσπέρασμα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, μετά από 32 λεπτά!

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί. Μία βολή του Σμιθ, μετά από κερδισμένο φάουλ σε τρίποντο, έφερε το σερί στο 11-0 και το σκορ στο 74-69. Με τον Κολοσσό να βγάζει κούραση και απουσία λύσεων (εκτός ο Περάντες, πολλές κακές επιλογές ο Γκάουντλοκ).

Και ο Τσαϊρέλης έβαλε πλέον τον ΠΑΟΚ σε θέση του οδηγού (76-69). Ένα τρίποντο του Πετρόπουλου, με ταμπλό, κράτησε ζωντανό τον Κολοσσό, αλλά ο «Δικέφαλος» έβρισκε πια λύσεις.

Με την απουσία ενός κουμανταδόρου, που θα μπορούσε να φέρει ψυχραιμία, να είναι πια φανερή. Ο ΠΑΟΚ έφτασε τη διαφορά μέχρι τους 11, χάρη σε τρίποντο του Φρίντρικσον (87-76).

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι: «Αποκλείεται να αυτοκτόνησε, δεχόταν πολύ ''πόλεμο'' στη δουλειά» λένε τα αδέλφια του 44χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αμάξι του

Κάρολος: Ο βασιλιάς της Βρετανίας αγαπά τις γραβάτες με ελληνικά θέματα – Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία Βασιλικού: Την απουσία κόσμου της Αριστεράς και του πνεύματος επικρίνει ο Γιανναράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης