Αστάματητοι οι Μάτζικ, με Ζάιον οι Πέλικανς - Δείτε βίντεο
Mε νίκες συνέχισαν οι Μάτζικ, οι Πέλικανς και οι Γκρίζλις
Δεν είχαν πρόβλημα κόντρα στους Σίξερς που έπαιξαν χωρίς Εμπίντ οι Πέλικανς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης επικράτησε με 124-114 και έτσι ανέβηκε στο 10-9, ρίχνοντας στο 12-6 τη Φιλαδέλφεια. Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είχε 33 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο ΜακΚόλουμ που επέστρεψε στη δράση μέτρησε 20 πόντους, ενώ 16 με 6 ριμπάουντ είχε ο Βαλαντσιούνας. Στον αντίποδα ο Μάξεϊ σταμάτησε στους 33 πόντους, ενώ 17 είχε ο Μέλτον.
Εντυπωσιάζουν οι Μάτζικ
Ευχάριστη έκπληξη του ΝΒΑ συνεχίζουν να είναι οι Μάτζικ, οι οποίοι επικράτησαν των Γουίζαρντς με 139-120 και πήγαν στο 13-5 στην Ανατολη. Για τους νικητές ο Βάγκνερ είχε 31 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Σαγκς είχε 22 πόντους και ο Άντονι μέτρησε 25 με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από την άλλη πλευρά για την απογοητευτική Γουάσινγκτον, ο Κούζμα είχε 23 πόντους και ο Αβντίγια πρόσθεσε 22 πόντους.
Επιτέλους νίκη για το Μέμφις
Το Μέμφις δυσκολεύεται πολύ φέτος δίχως τον Μοράντ, αλλά κόντρα στους Τζαζ τα κατάφερε. Οι αρκούδες επικράτησαν με 105-91 και πήγαν στο 4-13, ρίχνοντας στο 6-12 τους Μορμόνους. Για τους νικητές ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ είχε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 μπλοκ, ενώ ο Μπέιν πρόσθεσε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Από την άλλη ο Κόλινς είχε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, ενώ από 12 πόντους είχαν οι Φοντέκιο και Κλάρκσον.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.