Αποθέωσε Ομπράντοβιτς ο Αταμάν: «Ο Ζέλικο είναι σε άλλο επίπεδο σε τίτλους, έχει μεγάλη ιστορία στον Παναθηναϊκό»

Αποθέωσε Ομπράντοβιτς ο Αταμάν: «Ο Ζέλικο είναι σε άλλο επίπεδο σε τίτλους, έχει μεγάλη ιστορία στον Παναθηναϊκό»

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τη μάχη της Πέμπτης με την Παρτίζαν και για τον Σέρβο συνάδελφό του

ATAMAN
Η Παρτιζάν θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (30/11, 21:45) για τη Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στάθηκε στις επιτυχίες του με το τριφύλλι, ενω αναφέρθηκε και στις παλιές τους μάχες. Οι πράσινοι πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τις εντός έδρας νίκες τους για τη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ.

«Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα. Σημαντικό το πως θα κρατήσουμε τη στρατητική μας στο παρκέ. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον Ζέλικο. Είχε κάποια προβλήματα στα τελευταία ματς με τραυματισμούς, όμως κόντρα σε εμάς ένας πολύ σημαντικός παίκτης όπως ο Πάντερ, θα παίξει. Να μην έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών πριν το ματς και να παλέψουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε αρχικά.

Για τα δύσκολα εκτός έδρας ματς που έρχονται: «Η ομάδα παίζει επιθετικό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, προσπαθεί να τρέξει. Τώρα στα εκτός έδρας ίσως πρέπει να ελέγξουμε περισσότερο τον ρυθμό και να πάμε σε πιο χαμηλό τέμπο. Αν θες να τερματίσεις στην πρώτη τετράδα, στην πρώτη εξάδα, είναι πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας ματς»

Για την κόντρα Ομπράντοβιτς-Αταμάν: «Μεγάλη πρόκληση για τους φίλους του Παναθηναϊκού επειδή ο Ζέλικο έχει μεγάλη ιστορία με τον Παναθηναϊκό στη Εuroleague. O Ζέλικο είναι σε... άλλο επίπεδο με πολλούς τίτλους. Δώσαμε μάχες στην Τουρκία στα ματς της Φενέρ με την Εφές και της Φενέρ με τη Γαλατά. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Παρτίζαν. Μια νέα κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι προπονητές είναι πολύ σημαντικοί, αλλά οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν τα ματς».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Τι είναι τα «στικάκια» νικοτίνης που προκάλεσαν λιποθυμία σε τρεις μαθητές Γυμνασίου

Γλυπτά Παρθενώνα: Ο Μητσοτάκης έκανε ακόμα και τον Μόργκαν να αλλάξει γνώμη - «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε»

Ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι υπέστη ο οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης