Γκουαρδιόλα για τα σενάρια υποβιβασμού της Σίτι: «Είμαστε αθώοι, περισσότερες πιθανότητες να μείνω στη League 1»

Γκουαρδιόλα για τα σενάρια υποβιβασμού της Σίτι: «Είμαστε αθώοι, περισσότερες πιθανότητες να μείνω στη League 1»

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει κίνδυνο υποβιβασμού εάν κριθεί ένοχη για περισσότερες από 100 κατηγορίες  που αντιμετωπίζει για παραβίαση των οικονομικών κανόνων της Premier League

pep
Μετά την αφαίρεση 10 βαθμών από την Έβερτον για παραβίαση των οικονομικών κανόνων της Premier League έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για την πιθανή τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Τσέλσι.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, εάν κριθεί ένοχη για περισσότερες από 100 κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί για παραβίαση των οικονομικών κανόνων, κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου (14:30) με τη Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ για την 13η ημέρα της Premier League ρωτήθηκε για την τιμωρία της Έβερτον αλλά και τον πιθανό υποβιβασμό της Σίτι.


Κλείσιμο

«Γιατί να μην πιστέψω ότι είμαστε αθώοι;» αναρωτήθηκε ενοχλημένος ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας σήμερα (24/11) στους δημοσιογράφους. «Είναι οι δικηγόροι που θα κάνουν τη σχετική υπεράσπιση ενώπιον του δικαστή. Περιμένουμε», πρόσθεσε.

Η τιμωρία της Έβερτον προκάλεσε κατακραυγή από τους φιλάθλους των ομάδων στην Αγγλία που θέλουν και η Σίτι να αντιμετωπίσει παρόμοια ποινή: «Δεν πρόκειται να πω ούτε μια λέξη για την Έβερτον γιατί δεν ξέρω την πραγματικότητα αυτού που συνέβη. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε, "Γιατί η Σίτι δεν πάει στην National League (σ.σ: η χαμηλότερη κατηγορία στην πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου). Αλλά ας περιμένουμε. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δεν είναι το ίδιο. Μία από αυτές είναι περισσότερο περίπλοκη», συμπλήρωσε.



Ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος οδήγησε τη Σίτι στον πρώτο της τίτλο στο Champions League την περασμένη σεζόν για να γίνει η δεύτερη αγγλική ομάδα μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κέρδισε το «τρεμπλ», ρωτήθηκε αν θα παραιτηθεί αν υποβιβαστούν:

«Με ανακρίνετε σαν να έχουμε τιμωρηθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι», είπε ο Καταλανός προπονητής. «Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνω αν είμαστε στην League One παρά αν κερδίσουμε το Champions League».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τις δυο νεαρές - Πώς έγινε η μετωπική σύγκρουση

Κρήτη: Εκκλησία των Χανίων άνοιξε την αγκαλιά της στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού

Κακοκαιρία Oliver - meteo: Πού και πότε θα «χτυπήσει» - Δείτε χάρτες και timelapse βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης