Ξεκάθαρος ο Μπαλτάκος για την παραμονή Πογιέτ: «Θα είναι ανέκδοτο να προκριθεί η Ελλάδα στο Euro και να μην είναι εκεί»

Ξεκάθαρος ο Μπαλτάκος για την παραμονή Πογιέτ: «Θα είναι ανέκδοτο να προκριθεί η Ελλάδα στο Euro και να μην είναι εκεί»

Τέλος στα σενάρια άμεσης απομάκρυνσης του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας έβαλε ο Τάκης Μπαλτάκος

baltakos
Τις τελευταίες ημέρες, αν και έχει συμβόλαιο έως τον Μάρτιο του 2024, κυκλοφόρησαν σενάρια για άμεση απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, θα είναι στον πάγκο στα μπαράζ του Μαρτίου και εάν προκριθεί στα τελικά του Euro 2024 θα είναι και στα γήπεδα της Γερμανίας. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ από τον Δημήτρη Μαλισιώβα, στην εκπομπή “Τελευταία Σελίδα” και ξεκαθάρισε για το φλέγον θέμα:

Θα ζητήσετε ως δώρο από τον Πογιέτ την πρόκριση της Εθνικής στο EURO24, ώστε να αποχωρήσετε ως ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος της τελευταίας δεκαετίας;

«Να ζητήσω δώρο, μα αυτό δεν θα είναι προσωπικό δώρο μόνο για μένα. Είναι δώρο για όλη την Ελλάδα, αφορά όλους Έλληνες».

Κύριε πρόεδρε, ο Πογιέτ, από το στούντιο της ΈΡΑ ΣΠΟΡ, αφού μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για εσάς, ακολούθως ζήτησε την επέκταση του συμβολαίου του, έως το EURO24. Υπάρχει περίπτωση να προκριθεί η ομάδα και να μην είναι στον πάγκο ο Πογιέτ;

Κλείσιμο
«Η ομάδα να προκριθεί και να μην είναι στο EURO ο Πογιέτ; Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Τέτοιες τοποθετήσεις τις ακούω μόνο για να γελάσουμε, ως ανέκδοτο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό».

Επειδή πολλοί δεν σας γνωρίζουν, πολλοί νομίζουν πως αδρανείτε, ενώ εγώ γνωρίζω πως εσείς λειτουργείτε με το δικό σας τρόπο, το δικός σας ρυθμό. Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Αν η Εθνική προκριθεί, θα πάει στα τελικά με τον Πογιέτ, σωστά;

«Ακριβώς, έτσι είναι. Αυτό θα γίνει! Εγώ λοιπόν, δεν αδρανώ, αλλά αδρανώ… ενεργητικά! Δηλαδή συγκεντρώνομαι και περιμένω το χρόνο να ενεργήσω. Δεν σημαίνει δηλαδή πως πρέπει να ενεργήσω με το πρώτο κροτάλισμα των δακτύλων του άλλου… Περιμένεις, σκέφτεσαι, ενεργείς. Έτσι, όταν παρέμβω, να παρέμβω ουσιαστικά, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνεις κάτι, μια κατάσταση, για παράδειγμα, όπως βρίσκονται οι διαιτητές στο μπάσκετ».

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τις δυο νεαρές - Πώς έγινε η μετωπική σύγκρουση

Κρήτη: Εκκλησία των Χανίων άνοιξε την αγκαλιά της στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού

Κακοκαιρία Oliver - meteo: Πού και πότε θα «χτυπήσει» - Δείτε χάρτες και timelapse βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης