Ο Τόμας Μίλερ τρόλαρε τους οπαδούς της Εθνικής Γερμανίας μετά το φιλικό με την Τουρκία

Ο Τόμας Μίλερ τρόλαρε τους οπαδούς της Εθνικής Γερμανίας μετά το φιλικό με την Τουρκία

Το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου κατακλύστηκε από Τούρκους οπαδούς κι ο άσος της Μπάγερν Μονάχου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του

27954905
Η Γερμανία, στο ντεμπούτο του Γιουλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της, ηττήθηκε με 3-2 από την Τουρκία σε φιλικό ματς που έγινε στο Βερολίνο με την εικόνα της εντός και εκτός γηπέδου να μεγαλώνει τον προβληματισμό.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του αγώνα.

Εντός γιατί και πάλι δεν πείθει ότι έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που έφερε την απόλυση του Χάνσι Φλικ και εκτός γιατί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ήταν σα να έπαιζε φιλοξενούμενη!

Κι αυτό ήταν κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Τόμας Μίλερ ο οποίος είδε το ματς από τον πάγκο των αναπληρωματικών, με τον γνωστό καυστικό του τρόπο.

«Στην πραγματικότητα θέλαμε να δείξουμε στους οπαδούς εδώ στο Ολυμπιακό Στάδιο ότι... τραγουδούν για τη λάθος σημαία. Αυτό ήταν το σενάριο. Λατρέψαμε την ατμόσφαιρα!», ήταν τα λόγια του ενώ επικριτικοί ήταν και άλλοι παίκτες των Γερμανών.

«Για εμάς ήταν ένα...εκτός έδρας παιχνίδι στην πρωτεύουσα», σχολίασε ο Νίκλας Φούλκρουγκ που ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2, ενώ ο τερματοφύλακας Κέβιν Τραπ τόνισε: «Φυσικά το κοινό παίζει πάντα κάπου ρόλο. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, αλλά κάθε ενέργεια των Τούρκων προκαλούσε ενθουσιασμό στις κερκίδες.
Δεν ήταν αυτός ο λόγος που δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αλλά σίγουρα η εικόνα στις κερκίδες έπαιξε το ρόλο της».

Ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Πορεία προς την έξοδο χαράσσει η ομάδα Αχτσιόγλου: Η κρίση βαθαίνει, ο χώρος κινδυνεύει με χλεύη - Σημάδια βούρκου οι τελευταίες επιθέσεις

Θρήνος στην Κορινθία για τους δύο νεαρούς που σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους χτύπησε σε μπάρες στην Αθηνών - Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του ιστορικού αντιτορπιλικού «Βέλος» - Έδεσε στην προβλήτα 2 του λιμανιού


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης