Διαψεύδει τα σενάρια για άμεση αποχώρηση από την Ελλάδα ο Πογιέτ: «Έχω πληρώσει ενοίκιο μέχρι τον Μάιο στη Γλυφάδα»

Διαψεύδει τα σενάρια για άμεση αποχώρηση από την Ελλάδα ο Πογιέτ: «Έχω πληρώσει ενοίκιο μέχρι τον Μάιο στη Γλυφάδα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο στην Ελλάδα αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι και στον πάγκο της Εθνικής

pogiet
Τις τελευταίες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Γκουστάβο Πογιέτ ότι ο βοηθός του στην Εθνική Ελλάδας είναι απλήρωτος εδώ και οχτώ μήνες από την ΕΠΟ είχαν κυκλοφορήσει σενάρια για διαζύγιο της ομοσπονδίας με τον Ουρουγουανό τεχνικό μετά το παιχνίδι με τη Γαλλία (21/11). 

Ο Πογιέτ έχει συμβόλαιο έως τον Μάρτιο του 2024 και εάν οδηγήσει μέσω μπαράζ την Ελλάδα στο Euro 2024 ή θα πρέπει να το ανανεώσει ή θα δει την ομάδα που πήγε στα τελικά από την τηλεόραση. 

Πάντως από την ΕΠΟ επίσημα δεν έχει ανοίξει θέμα Πογιέτ αλλά υπάρχουν διαρροές για αναζήτηση προπονητή! Όπου υπάρχει πάντως καπνός υπάρχει και φωτιά. 

Ο Γκουστάβο Πογιέτ πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης πριν από το φιλικό της Παρασκευής με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη διέψευσε αυτά τα σενάρια: 

Κλείσιμο
«Ένα σημαντικό μήνυμα για όλους και ξέρετε ότι είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, αγαπάω την Γλυφάδα, ζω εκεί και θέλω να μείνω εκεί. Έχω πληρώσει το ενοίκιο μέχρι τον Μάιο, έξι μήνες μπροστά.

Σας παρακαλώ μην λέτε ότι θέλω να φύγω, ότι προσπαθώ να φύγω. Προσπαθώ να βελτιωθώ.Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρεύσω ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ' ό,τι είμαστε τώρα; Ναι.

Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου την Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι.

Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω».



Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: «Θέλω να τον σκοτώσουν» λέει η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό που κατηγορείται για τον θάνατο του γιου της

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός της Γάζας και πώς απέδρασε από την κόλαση του πολέμου

Γερμανία: «Αστακός» το Βερολίνο για την αυριανή επίσκεψη Ερντογάν, την πρώτη μετά το 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης