Πογιέτ κατά ΕΠΟ: «Ο συνεργάτης μου είναι 8 μήνες απλήρωτος και γι' αυτό δεν είναι στην Εθνική»

Πογιέτ κατά ΕΠΟ: «Ο συνεργάτης μου είναι 8 μήνες απλήρωτος και γι' αυτό δεν είναι στην Εθνική»

Ο προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου στη media day εν οψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία ξέσπασε κατά της ΕΠΟ αποκαλύπτοντας τους λόγους της απουσίας του άμεσου συνεργάτη του

Poyet
Το πρώτο ραντεβού της Εθνικής ποδοσφαίρου για τις τελευταίες υποχρεώσεις μέσα στο 2023 ήταν προγραμματισμένο για νωρίς το πρωί στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή, με όλους τους παίκτες να έρχονται στην ώρα τους και τον Γιώργο Γιακουμάκη (ταξιδεύει από τις ΗΠΑ) να προστίθεται αργά το βράδυ...

Ωστόσο οι ειδήσεις προέκυψαν στην απογευματινή προπόνηση όπου είχαμε και την καθιερωμένη media day με τον Γκουστάβο Πογιέτ, λίγες ημέρες μετά την αινιγματική δήλωση για το μέλλον του («το συμβόλαιο μου τελειώνει τον Μάρτιο και δεν ξέρω τι θα γίνει») να προκαλεί αίσθηση με την έμμεση επίθεση που έκανε στη διοίκηση της ΕΠΟ, λόγω της μη πληρωμής του άμεσου συνεργάτη του Μαουρίσιο Ταρίκο ο οποίος και δεν είναι στις προπονήσεις της ομάδας.

Κλείσιμο

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός:

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις, οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πώς μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς».

Για τον βοηθό του: «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης