ΕΠΟ για συνεργάτη Πογιέτ: «Εχει μείνει απλήρωτος γιατί αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ»

ΕΠΟ για συνεργάτη Πογιέτ: «Εχει μείνει απλήρωτος γιατί αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ»

Με επίσημη ανακοίνωση της η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε θέση για το ζήτημα της απουσίας του Μαουρίσιο Ταρίκο, άμεσου συνεργάτη του Γκουστάβο Πογιέτ από τις προπονήσεις της Εθνικής ποδοσφαίρου

5965017__1_
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που αποκάλυψε ο Γκουστάβο Πογιέτ, με την αμοιβή του συνεργάτη του Μαουρίτσιο Ταρίκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Γκουστάβο Πογιέτ (κατά τη διάρκεια της «media day» της Εθνικής ποδοσφαίρου), ανέφερε ότι ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες και για αυτό έλειπε από την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία (17/11) και Γαλλία (21/11).

«Θέλω να σας ενημερώσω κάτι και δεν θα δεχτώ κάποια ερώτηση. Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης