Πέτυχε νικητήριο γκολ με το «χτύπημα του σκορπιού» στο τέλος του αγώνα - Δείτε βίντεο

Πέτυχε νικητήριο γκολ με το «χτύπημα του σκορπιού» στο τέλος του αγώνα - Δείτε βίντεο

Ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουμε δει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και δη σε αγώνα ερασιτεχνών αθλητών σημειώθηκε από τον άσημο επιθετικό Τσάρλι Άνγουϊν

charlie_ugwin_png_article-962
Η απόσταση που χωρίζει το Στίβενεϊτζ από το Τσέλσι είναι 60 χιλιόμετρα.

Η... ποδοσφαιρική απόσταση που χωρίζει τον αγώνα Chells Rovers FC-The Cock για την Sunday League (το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα) με την αναμέτρηση Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (για την Premier League) που διεξήχθησαν την Κυριακή με διαφορά λίγων ωρών είναι φυσικά τεράστια.

Ωστόσο στο ματς που έγινε στο Στίβενεϊτζ δεν σημειώθηκε απλά ένα γκολ παραπάνω (5-4 ενώ το ντέρμπι της Premier League έληξε 4-4), αλλά αυτό με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα μπήκε ήδη στη λίστα με τα υποψήφια γκολ για το έπαθλο Φέρεντς Πούσκας.

Σκόρερ ο Τσάρλι Άνγουϊν (Charlie Unwin) ο οποίος είναι γνωστός ως Chunwin, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε το σκορ με ένα επίσης εντυπωσιακό γκολ.

Κλείσιμο


Η ομάδα του προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοι μείωσαν σε 3-2 και κατάφεραν να μετατρέψουν το 4-2 σε 4-4 με τον διαιτητή να ετοιμάζετι να σφυρίξει τη λήξη όταν ο Chunwin εμπνεύστηκε κάτι που δύσκολα μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Από τη σέντρα του συμπαίκτη του είδε τη μπάλα να περνά από πάνω του και με το «χτύπημα του σκορπιού» την έστειλε στο παραθυράκι!!!



«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, όταν είδα η μπάλα να μπαίνει στην πάνω γωνία ...Μια έκρηξη αδρεναλίνης με διαπέρασε - όταν έτρεξα να πανηγυρίσω, σκεφτόμουν τους πανηγυρισμούς, αλλά απλά σκόνταψα στο χορτάρι και δεν μπορούσα καν να σηκώσω τα πόδια μου», είπε ο σκόρερ ο οποίος κάνοντας χιούμορ είπε πως «μετά απ' αυτό μπορεί και να αποσυρθώ καθώς δεν νομίζω ότι μπορώ να πετύχω κάτι τέτοιο ξανά».



Player scores unreal backwards kick goal in Sunday League game


Ωστόσο λίγες ώρες μετά το βίντεο όπου αποθανατίοζεται το γκολ έγινε viral και ο Άνγουϊν εμφανίζεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα...
«Αν έρθει κάποιος τώρα, σίγουρα θα έπαιζα τουλάχιστον για λίγο καιρό ημιεπαγγελματικά».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης