La Liga, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα 0-1: Απίστευτη «απόδραση» στο 90+3! - Δείτε το γκολ

La Liga, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα 0-1: Απίστευτη «απόδραση» στο 90+3! - Δείτε το γκολ

Κακή η Μπαρτσελόνα - Το γκολ μέσω VAR o Αραούχο

27895305
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το λατρεύουν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη. Στο «Clasico» με την Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη και ηττήθηκε από γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στο 90’+2’.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ 

Και, στο Σαν Σεμπαστιάν κόντρα σε μια άλλη Ρεάλ, την Σοσιεδάδ, οι Μπλαουγκράνα ήταν κάκιστοι, οι γηπεδούχοι άξιζαν βάσει παιχνιδιού και ευκαιριών τη νίκη και, παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Τσάβι πήρε τη νίκη - ανάσα (1-0) με γκολ του Ρόναλντ Αραούχο στο 90’+3’, ούσα στο -4 από την πρωτοπόρο Τζιρόνα και στο -1 από τη δεύτερη Ρεάλ, με ματς περισσότερο από την τελευταία.

Ο κεντρικός αμυντικός Ιγκόρ Θουμπέλδια ξεπέρασε εγκαίρως τον τραυματισμό του και ξεκίνησε βασικός για τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ο οποίος δεν υπολογίζει σταθερά λόγω τραυματισμού τους Κίεραν Τίρνεϊ και Αντρέ Σίλβα.

Κλείσιμο
Ο Πέδρι είναι και πάλι διαθέσιμος μετά από δυόμισι μήνες, αλλά ο Τσάβι επέλεξε να διατηρήσει ενδεκάδα «Clasico», με δύο αλλαγές, την παρουσία του Ζιλ Κουντέ στο κέντρο της άμυνας αντί του Αντρέας Κρίστενσεν και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης αντί του Φεράν Τόρες.


Ο Τερ Στέγκεν έσωσε την Μπάρτσα
Κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο οι Βάσκοι, οι οποίοι μπήκαν «φουριόζοι» και στα πρώτα τέσσερα λεπτά άγγιξαν τρεις (!) φορές το γκολ, με τον Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν να το αποσοβεί σε προσπάθειες των Άντερ Μπαρενετσέα και Μίκελ Ογιαρθάμπαλ, με την κεφαλιά του Μίκελ Μερίνο στο πρώτο δοκάρι να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Η πίεση της Σοσιεδάδ έπνιγε τη Μπάρτσα, η οποία δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα όπως ξέρει, με αποτέλεσμα να υποχρεούται να ψάχνει να επιτεθεί με μακρινές μπαλιές που δεν οδηγούσαν πουθενά.

Ο Τερ Στέγκεν αρνήθηκε εκ νέου το γκολ στους γηπεδούχους, αυτή την φορά στον Τακεφούσα Κούμπο, με τον Γκάβι να πατάει περιοχή της Σοσιεδάδ, αλλά να επιχειρεί να γυρίσει την μπάλα στον Λεβαντόφσκι αντί να σουτάρει, στην μοναδική φάση άξια αναφοράς των Μπλαουγκράνα στο πρώτο 45λεπτο.

Νίκη από το... πουθενά με Αραούχο στο 90'+3'!
Στο δεύτερο μέρος, η Σοσιεδάδ ήταν ανώτερη, αλλά αργά και σταθερά η Μπάρτσα ισορρόπησε το παιχνίδι, ειδικά μετά την είσοδο του Πέδρι. Πόσο της έλειπε αυτός ο παίκτης...

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται (πιθανόν δικαίως) για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε πτώση του Ογιαρθάμπαλ στην περιοχή, απείλησε και πάλι με τον Μπαρενετσέα, με τον Τερ Στέγκεν να κρατάει και πάλι όρθιους τους Καταλανούς.

Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Γκάβι και Πέδρι, προτού ο Αραούχο με κεφαλιά στο 90’+3’, ύστερα από σέντρα του Ιλκάι Γκιντογκάν, νικήσει τον Άλεξ Ρεμίρο.

Αρχικά, ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός υποδείχθηκε οφσάιντ, αλλά μέσω VAR αποδείχθηκε ότι οριακά ήταν σε κανονική θέση, χαρίζοντας στην ομάδα του μια νίκη από το... πουθενά που μπορεί να την βοηθήσει για τη συνέχεια, αρκεί βεβαίως να παίξει πολύ, πολύ καλύτερα...

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρεμίρο - Τραορέ (63’ Ελουστόντο), Θουμπέλδια, Λε Νορμάντ, Αϊχέν - Μπράις Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο - Κούμπο, Ογιαρθάμπαλ (84’ Κάρλος Φερνάντεθ), Μπαρενετσέα (79’ Άλι Τσο).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν - Αραούχο, Κουντέ, Ίνιγκο Μαρτίνεθ - Ζοάο Κανσέλο (69’ Ραφίνια), Γκάβι, Γκιντογκάν, Μπάλντε - Φερμίν Λόπεθ (57’ Φεράν Τόρες) - Λεβαντόφσκι (57’ Πέδρι), Ζοάο Φέλιξ (69’ Γιαμάλ).

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τους έχουμε περικυκλώσει, θα βρούμε και εξοντώσουμε τον ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα, δηλώνει ο υπουργός Άμυνας

Πάτρα: Νεαρή έπεσε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου και σκοτώθηκε

Ιταλία: «Μήδεια» στο Μπέργκαμο έπνιξε τα δύο παιδιά της επειδή δεν άντεχε... το κλάμα τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης